Costa na odchodu ze Sparty? Neuvěříte, kam má jít podle zimbabwských médií!

Článek na zimbabwském webu Nehanda Radio totiž poutá čtenáře opravdu senzačním titulkem: „Zajímá se Barcelona o Costu Nhamoinesu?“

[blog_program_info id=“6998736″]

Zimbabwská média by sice pracovitého obránce ráda viděla dobývat Evropu, nicméně informace o tom, že se jej chystá katalánský velkoklub vykoupit za 5 milionů eur, působí opravdu jako přitažená za vlasy.

Přečtěte si také: Emoce na Letné: Limberský „vyfakoval“ sparťany, ti si zase zasedli na Petrželu

Costa Sané

Nutno dodat, že i tamějším redaktorům se to zdá být podezřelé, i když z poněkud odlišných důvodů. „Proč by někdo dával 5 milionů za hráče, kterému končí smlouva?“

O něco reálněji pak zní zájem tureckého Besiktase – i když ani v tomto případě nelze úplně předpokládat, že by měl hvězdami nabitý celek (Mario Gómez, Ricardo Quaresma), kráčející za titulem, zájem právě o třicetiletého Costu, který dosud nastupoval „pouze“ v polské a české soutěži.

„Je to kvalitní hráč, doufám, že pro něj najdeme ten pravý klub,“ prohlásil Costův agent Jakob Slowik. „Kromě Besiktasu se o něj zajímají také Kasimpasa a Konyaspor,“ dodal.

To ale není veškerý výčet, ve hře je také návrat do Afriky, kde se o něj údajně zajímá také jihoafrický velkoklub Kaizer Chiefs.

[blog_poll_start][poll id=“208″][blog_poll_end]

Foto: Reuters
(jz)

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru