Floridu zařízli a Jágr je venku. Stejně tak Philadelphia. Kdo přijede na MS?

V šestém zápase Florida podlehla New Yorku Islanders v prodloužení a v letošním play-off končí. Kdo ví, jak by ale nakonec celá série dopadla, kdyby sudí neudělali v závěru šestého zápasu kardinální chybu a nenechali Islanders vyrovnat.

Vincent Trochek jel na prázdnou branku Ostrovanů a byl jednoznačně podržen Mattem Martinem. Nepískalo se však a domácí za pár vteřin vyrovnali.

[fve] https://youtu.be/njOpwLRfTLw?list=PLo12SYwt93STVEspFYCF5u-TWaiEDHkZ3[/fve]

Ve 2. prodloužení pak kapitán John Tavares rozhodl. Islanders vyhráli v nastaveném čase v sérii už potřetí a celkově triumfovali 4:2 na zápasy.

Přenosy z play off NHL můžete prostřednictvím O2 TV pravidelně sledovat na stanici Nova Sport.

[blog_program_info id=“6941447″]

„Byli jsme strašně blízko, minutu před koncem jsme vedli a mohli jsme dát gól do prázdné branky. Ale možná je právě tohle to, co tým potřebuje, aby se příští rok posunul zase o něco výš,“ řekl zklamaný Jaromír Jágr, který v celé sérii zaznamenal pouze dvě asistence.

Rozhovor s Jágrem po zápase k vidění zde:

Jágrova budoucnost je stále předmětem spekulací – na Floridě mu končí smlouva. Reprezentaci dal sbohem již loni po domácím MS. Trenér reprezentace Vladimír Vůjtek by ale mohl oslovit pro blížící se turnaj v Rusku Jiřího Hudlera a obránce Jakuba Kindla.

Stejně tak by mohli tým posílit hráči Philadelphie. Ta podlehla také 2:4 na zápasy Pittsburghu. K dispozici by tedy teoreticky mohli být brankář Michael Neuvirth, obránce Radko Gudas a útočník Jakub Voráček.

Sestřihy z každého hracího dne play off NHL můžete pravidelně sledovat na stanici O2 Sport!

[blog_program_info id=“6998737″]

Foto: Reuters
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru