VIDEO: Dilly dong! Jsme v Lize mistrů, chlape! A teď smělé Lišky vyhlašují útok na titul!

Ještě loni v létě nechtěl Claudio Ranieri o Lize mistrů ani slyšet. Otázce Garyho Linekera se vysmál a potvrdil, že cílem jeho týmu zůstává záchrana.

[blog_program_info id=“6985295″]

Časy se však mění, Leicester zůstal na čele soutěže i na jaře a nyní drží Lišky nad Kohouty pětibodový náskok! A že se proti Labutím ze Swansea budou muset zítra obejít bez klíčového útočníka Vardyho, který byl minulý týden proti West Hamu přísně vyloučen? Ranieri zůstává pozitivní a od celého problému takhle chytře odvedl pozornost:

„Je to úžasné. Hej, chlape, jsme v Lize mistrů!“ Opařený novinář se pokoušel namítnout, že to sice nebyla jeho otázka, ale Ital v ráži pokračoval:

„Dilly dong, dilly dong! Mluvíte o různých blablabla, ale my jsme v Lize mistrů! Je to fantastický úspěch, skvělá práce od všech – majitelů, fanoušků, hráčů, personálu, všech – i tady Anthonyho vedle mě. Je to neuvěřitelný úspěch a teď jdeme přímo vpřed. Pokusíme se vyhrát titul! Ano! Jo, chlape, tohle ti k tomu řeknu, jen tohle zůstává náš cíl! Vím, jaký je Mauricio Pochettino (trenér Tottenhamu – pozn.red.), ale zůstáváme v klidu.“

[blog_program_info id=“6985295″]

Pozitivní myšlenky ocenil i novinář Rob Dorsett ze Skysports, jehož otázka nebyla zodpovězena:

„Chytré, Claudio. Zatlačil jsem ho ohledně Vardyho absence, ale začal všem teatrálně připomínat Ligu mistrů, fantastický úspěch Leicesteru.“

Další krok k vysněnému cíli budou moci Lišky udělat v neděli vpodvečer, kdy bez Vardyho na King Power Stadium přivítají Swansea!

[blog_program_info id=“6985295″]

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru