Absolutní KRÁSA! Skalák se trefil poprvé za Brighton. Jaké sklidil komplimenty?

Bývalý hráč FK Mladá Boleslav přestoupil na počátku roku do druholigového anglického Brightonu a v novém dresu se mu daří. Svým novým spoluhráčům přihrál Jiří Skalák již na 6 branek. Teprve v úterním zápasu proti Queens Park Rangers se však trefil sám a byla to pecka!

skalak

V 51. minutě utkání se dostal před vápnem k míči a z dvaceti metrů napálil výstavní halfvolej přímo za záda brankáře Alexe Smithiese. Na stránkách stanice BBC dokonce napsali: „Absolutní krása.“ Čtyřiadvacetiletý fotbalista tak dopomohl k výhře Brightonu nad Queens Park Rangers 4:0.

[fve]https://youtu.be/q8aT1inbGZY[/fve]

„Jiřího gól byl mimořádný. Když se takhle trefíte, tak víte, že to bude váš večer,“ prohlásil kouč Brightonu Chris Hughton.

skalak

Jiří Skalák nastoupil v základní sestavě anglického klubu již počtvrté v řadě. Brighton zůstává zatím na třetí příčce tabulky, od postupu do Premier League ho však dělí pouze počet vstřelených branek. S druhým Burnley mají totiž shodně 84 bodů.

„Když vyhrajeme třikrát, postupujeme,“ konstatoval kouč Hughton. V posledním kole hraje Brighton na půdě prvního Middlesbrough, za které nastupuje český obránce Tomáš KalasBude to tedy strhující finiš sezony!

[blog_poll_start][poll id=“195″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Premier League spěje do finiše! Užijte si večery s anglickým fotbalem na O2 Sport

Foto: Reuters
(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru