TOP góly víkendu: Nestárnoucí Drogba, precizní Cresswell i úžasné nůžky z Itálie

GIANLUCA LAPADULA

Také ve druhé italské lize padají nádherné góly. Gianluca Lapadula rozhodl úžasnými nůžkami o vítězství Pescary nad Cesenou a jeho radost byla naprosto oprávněná!

[fve]https://youtu.be/VH1lhc1iD3w[/fve]

Přečtěte si taky: Úmyslný vlastenec? Brankář z italské ligy se pořádně ztrapnil!

DIDIER DROGBA

Osmatřicetiletý útočník Didier Drogba, hrající za tým Montreal Impact, se dostal do zakončení po obrovské chybě brankáře Chicago Fire Matta Lampsona, který nezvládl odkop. Zkušený útočník pak nasměroval míč do branky patičkou a srovnal skóre. I díky němu tak nakonec Montreal Impact zvítězili 2:1.

ROBERT SNODGRASS

Parádní trefu z přímého volného kopu předvedl záložník Hullu City Robert Snodgrass v 93. minutě utkání. Za stavu 1:1 napral dělovou ránu, která se od břevna odrazila do sítě, a překvapený brankář neměl nejmenší šanci. Díky němu tak domácí zvítězili nad Wolverhamptonem 2:1.

AARON CRESSWELL

Nádhernou trefu předvedl i Aaron Cresswell z West Hamu. Šestadvacetiletý obránce poslal svůj tým do vedení v 86. minutě utkání, když pálil přímo do vinglu branky Leicesteru. Přestože domácí nakonec dokázali zápas vyrovnat, a body se tedy dělily, postaral se Cresswell o úžasný zážitek.

Přečtěte si taky: Ďábelské rozhodnutí! Sudí poslal Vardyho pod sprchy za nasimulovaný pád, Leicester jenom remizoval

[blog_program_info id=“6895381″]

BRUNO FORNAROLI

Útočník Bruno Fornaroli, hrající za Melbourne City, vstřelil ve čtvrtfinále play-off A-League dvě úžasné branky a postaral se o vítězství 2:0. Podívejte se, jak tenhle uruguayský fotbalista vystřihnul při jedné z branek parádní nůžky!

BARRY McKAY

Úžasná záležitost ze semifinále skotského poháru. Barry McKay se trefil nádherně do šibenice a přispěl tak k postupu do finále přes nenáviděný Celtic. Rangers byli v neděli šťastnější při penaltovém rozstřelu, který rozhodl o vítězích.

Přečtěte si taky: Mladý Skot si hrál na Panenku. Ztrapnil se podobně jako Totti nebo Neymar!

[blog_poll_start][poll id=“191″][blog_poll_end]

Foto: Reuters
(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru