O2 Pražská štafeta v úterý rozhýbe Stromovku!

[fve]https://youtu.be/CNsJEAQh-74[/fve]

Každý účastník O2 Pražské štafety se může těšit nejen na zábavné odpoledne plné sportu a hudby, ale také na příjemné bonusy, jakými jsou např. závodní triko, baťůžek, cílová medaile, občerstvení a mnoho dalšího. Závod startuje a skončí na Výstavišti, většina pětikilometrové trasy však povede jedním z nejoblíbenějších běžeckých parků, pražskou Stromovkou!

štafeta

Ve čtyřčlenných štafetách mají svoje zastoupení nejen zaměstnanci společnosti O2 Czech Republic, ale také například i známí komentátoři televizní stanice O2 Sport.

„Běh na střední tratě patřil už na škole mezi mé oblíbené sporty, ale až loni jsem se začal účastnit pravidelně organizovaných závodů. Na O2 Pražskou štafetu se moc těším, pět kilometrů je pro mě ideální vzdálenost, kterou si dávám i ve volném čase,“ říká Petr Svěcený, moderátor stanice O2 Sport.

štafeta

Každý návštěvník má rovněž možnost se na samotný běh vybavit ve stáncích operátora O2, kde bude k dispozici běžecké příslušenství za zvýhodněné ceny. V nabídce najdete například fitness náramky měřící kalorie a vzdálenost, odlehčená běžecká sluchátka nebo kvalitní „armband“ pouzdra pro mobilní telefony.

V případě, že nestihnete zvýhodněné příslušenství nakoupit přímo na akci v O2 stánku, máte možnost tak učinit až do konce září s letáčkem ze startovní tašky na jakékoliv O2 prodejně. Veškeré další informace naleznete na stránkách www.runczech.com.

(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru