Projeďte se v Jaguaru nebo ho vyhrajte na týden na výstavě v centru Arkády Pankrác

jaguar

V rámci unikátní výstavy v Arkádách, která zmapuje historii značky Jaguar od prvních meziválečných modelů až po současnou produkci, si mohou návštěvníci vyzkoušet jízdu v supersportovním Jaguaru F-TYPE V6-S nebo jako první otestovat absolutní novinku Jaguar F-PACE.

jaguar

Součástí výstavy jsou bohaté doprovodné programy, které nadchnou malé i velké automobilové nadšence. Dubnové víkendy nabízejí skvělou zábavu a nezapomenutelné zážitky. Fanoušci se mohou těšit na velkou soutěž o diamant v hodnotě 50 tisíc korun a zapůjčení vozu Jaguar na týden, ale také na řadu dalších zajímavých cen. Princip soutěže je jednoduchý: V co nejkratším čase přiřadit k deseti obrázkům aut na dotykovém displeji jejich správný název.

V sobotu 16. dubna od 12 hodin proběhne před OC Arkády Pankrác setkání majitelů vozů Jaguar, kteří zde představí své miláčky. Společně se pak v 15 hodin vydají na spanilou jízdu Prahou. Vozy dorazí na Václavské náměstí, odkud zamíří zpět na Arkády Pankrác.

jaguar

Během víkendu od 23. do 24. dubna si organizátoři výstavy V zajetí Jaguaru připravili opravdovou lahůdku. Jak v sobotu, tak v neděli od 13 do 17 hodin mají zájemci vůbec první možnost usednout za volant zbrusu nového modelu F-PACE, který bude mít v České republice absolutní premiéru, a to právě na Arkádách Pankrác. Už samotná možnost řídit automobil Jaguar je nevšední zážitek, v Arkádách si ale navíc zájemci budou moci vybrat z různých modelů.

jaguar

jaguar

jaguar

 

Foto: Jaguar
(tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru