Atlético by bralo Costu zpátky, vyštípe z týmu Torrese?

Obchodní vztahy mezi Atlétikem Madrid a Chelsea jsou velmi čilé, v posledních letech se tím či oním směrem vydali brankář Thibaut Courtois, obránce Filipe Luís nebo útočníci Diego Costa a Fernando Torres.

Další vlnu debat spustil prezident Atlétika Enrique Cerezo.

Ten by podle serveru goal.com Costu rád uvítal zpět v týmu. Chelsea příští rok nebude hrát evropské poháry a Costa není jediný, kdo by mohl mít zaječí úmysly, odejít ze Stamford Bridge už v létě mohou podle spekulací britského tisku také Courtois nebo Eden Hazard.

„Jedna věc je, jestli opravdu přijde, protože to je složité, ale s našimi bývalými hráči i trenéry máme skvělé vztahy. Je to naše klubová filozofie,“ řekl Cerezo, který také připomněl, že vedle Torrese a Filipe Luíse se do Atlétika vracel i současný trenér Diego Simeone.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ: Conteho první obětí prý bude Hazard! Kdo jej z Chelsea vykoupí?

Diego Simeone

Atlético se na rozdíl od Chelsea veze na úspěšné vlně, v Primera División ztrácí na vedoucí Barcelonu pouze 3 body. V Lize mistrů jej čeká proti Kataláncům odveta ve čtvrtfinále. Utkání na Camp Nou lépe zvládli domácí, nejprve sice po Torresově gólu prohrávali, ale pak blonďatý střelec takhle nešikovně srazil Busquetse a pakoval se po druhé žluté…

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=KGXo8OjB8To[/fve]

Tím začala zkáza hostí, jelikož Luis Suárez ve druhé půli dvěma góly skóre otočil, ačkoliv sám mohl být také vyloučen…

Ostatně tady je ve zkratce umělecky ztvárněný první zápas v Barceloně.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=NuzeQ_Nt9_E[/fve]

Ve středu budou Katalánci hájit skvělou bilanci osmi postupů do semifinále z posledních devíti let. Domácí však i díky venku vstřelenému gólu nejsou bez šancí a do karet by jim mohl hrát i zaseklý gólostroj Messi

[blog_program_info id=“6857331″]

[blog_poll_start][poll id=“178″][blog_poll_end]

Foto: Reuters
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru