Sázkařské rady Romana KOVAŘÍKA: Real rozjede s Němci kolotoč! Co PSG na Man City?

Real Madrid – Wolfsburg (úterý, ČT Sport, 20.45): 0-30. minuta zápasu: 1

Real Madrid má před sebou hodně těžký úkol, ve Wolfsburgu prohrál o dvě branky (0:2), což je do odvety hodně nepříjemný výsledek.

V možnostech domácího celku je rozhodně manko smazat, nicméně svěřenci kouče Zidana se nemohou bezhlavě vrhnout do útočení. Inkasovaná branka v jejich síti by jim jejich cíl hodně vzdálila, v takovém případě by totiž museli fotbalisté „Bílého baletu“ zvítězit o tři góly.

Real o víkendu zničil během prvního poločasu Eibar (4:0), a to ještě odpočívali Marcelo, Bale nebo Kroos.

[blog_program_info id=“6843750″]

Ofenzivní potenciál Realu v domácím prostředí je obrovský, na Santiago Bernabéu nastřílel v 17 ligových zápasech 64 branek!

cristiano ronaldo

Wolfsburg naopak v Bundeslize opět ztratil (s Mainzem 1:1) a potvrzuje, že výsledkově se letos trápí. Ve Španělsku bude tým spoléhat na brejky, ale pokud bude příliš pasivní, nemá šanci uspět.

Real si doma věří a na soupeře vlétne od úvodních minut, skóre by se tak mohlo měnit už v první půlhodině. Domácí zároveň vyhrají alespoň o dvě branky, jestli to ale bude stačit na postup, to se teprve ukáže.

 Přečtěte si také: Tohle se jen tak nevidí! Dvoje potupné housličky pro Cristiana Ronalda

Manchester City – Paris SG (úterý, O2 Sport, 20.45): 2

Francouzský celek v prvním utkání pomýšlel na lepší výsledek než je remíza (2:2), ale tým nedokázal zužitkovat svou herní převahu, Ibrahimović navíc neproměnil pokutový kop. Hosté ale nejsou pod nějakým tlakem, v Anglii už letos v rámci Ligy mistrů hráli a na půdě Chelsea dokázali zvítězit.

Manchester City má navíc na Etihad Stadium největší potíže za poslední roky, jenom v lize prohrál před svými příznivci už pětkrát, což bylo v minulosti prakticky nemyslitelné. Stejný počet porážek nasbíral Man City doma za předešlé tři ročníky!

zlatan

Paříž se mohla na odvetu v klidu připravovat, mistrovský titul z Ligue 1 má totiž už dávno v kapse, domácí naopak potřebují bojovat o každý bod, aby se tým umístil mezi nejlepší čtyřkou. Fotbalisté Manchesteru tak mají v nohách náročný duel s WBA (2:1), ve kterém se tým do poslední minuty třásl o výsledek.

Mimo hru jsou Kompany se Sterlingem, otazník visí nad Davidem Silvou. Vyrovnaný duel rozhodne větší kompaktnost hostů, včetně ochoty podstupovat osobní souboje a vypomáhat defenzivě.

[blog_program_info id=“6847678″]

Benfica – Bayern (středa, O2 Sport, 20.45): 2

První duel skončil nejtěsnější výhrou Bayernu (1:0), a tak je odveta na první pohled stále otevřená. Benfica v portugalské lize doslova řadí, tým se může pochlubit skvělou ofenzivou i defenzivou. Na druhou stranu v Lize mistrů lisabonský klub na podobnou „těžkou váhu“ nenarazil.

Bayern patří mezi velké adepty na zisk trofeje, k zisku „ušatého poháru“ má všechny předpoklady. Skvělý trenér, zkušení hráči, široký kádr, obrovská individuální kvalita, a hlavně systém, který všichni dodržují a proti kterému se velice špatně hraje.

Arjen Robben

Bayern navíc povzbudila víkendová ztráta Dortmundu, německý celek se tak přiblížil zisku mistrovského titulu v Bundeslize.

Hosté se na portugalské půdě gólově prosadí, což by znamenalo, že domácí musí vstřelit alespoň tři branky, mnohem pravděpodobnější je ale výhra Bayernu, který umí podobné zápasy hrát.

[blog_program_info id=“6857331″]

Atlético Madrid – Barcelona (středa, O2 Sport, 20.45): Dvojitá šance 0-0

Barcelona nevyhrála ve španělské lize tři zápasy v řadě a její náskok před Atlétikem se ztenčil na tři body.

Oba týmy spolu bojují rovněž o postup do další fáze Ligy mistrů, a tak utkání bude náležitě vyhrocené.

Madridský klub v prvním vzájemném utkání prohrál (1:2), když byl hodně přísně vyloučen střelec první branky Fernando Torres, který bude v odvetě chybět. Ve vyrovnaném počtu hráčů na hřišti lze očekávat ale hodně urputnou bitvu, při které se může stát cokoliv.

Přečtěte si také: VIDEO: Barca znovu na kolenou! „Hledá se Lionel Messi!“ hlásí fanoušci

luis suarez

Hvězdám Barcelony trochu tečou nervy, na podobné výsledky nejsou v hlavě připraveni. Ofenzivní kvalita mužstva je nicméně stále obrovská, a tak mužstvo zatím nepanikaří, pokud by tým ale prohrával, mohl by to být problém.

Atlético je urputný tým, který nevypustí jediný souboj a umí přidat tvrdost na hráče, kteří to nemají rádi. Domácí mužstvo navíc zdobí hodně pevná defenziva.

Ve španělském čtvrtfinále by se mohla urodit remíza o půli nebo na konci utkání.

[blog_program_info id=“6857331″]

Foto: Reuters
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru