Vardy Road? Starosta Leicesteru chce po hráčích pojmenovat ulice

Starosta Leicesteru Peter Soulsby prohlásil, že pokud fotbalisté tamního celku získají titul v Premier League, rád je náležitě odmění! Rozhodl se, že by po jednotlivých hráčích pojmenoval ulice ve městě. Kdo totiž ví, kdy se takovýto úspěch bude opakovat!

V Leicesteru už je několik oblastí pojmenovaných po golfistech a je zde také Lineker Road, jako pocta bývalému anglickému reprezentantovi Gary Linekerovi.

Teď by mohli mít své ulice i další fotbaloví hráči. Městská rada přikládá nejvyšší zásluhy střelci Jamie Vardymu, starosta se však zastává i ostatních hráčů.

https://twitter.com/MedioClub/status/717693510355275777

„Byla to skutečná týmová práce, takže stejně jako „Vardy Vale“ bychom potřebovali mít „Schmeichel Street“, „Drinkwater Drive“ i „Ranieri Road,“ prohlásil Peter Soulsby.

Pokud fotbalisté Leicesteru získají titul, čeká je ale ještě mnohem víc než odměna od starosty. Thajští majitelé klubu se nechali slyšet, že všechny hráče pošlou na pohádkový výlet do Las Vegas a na útratu dostanou 1 milion liber! Klub totiž ani nevypsal speciální prémie za titul.

Výhru Leicesteru tipoval před začátkem sezony jen málokdo. Věrní fanoušci vsadili a teď si mnou ruce, za pár korun může získat pěkný balík i několik Čechů!

Leicesteru chybí k titulu už jen 4 výhry ze 6 zápasů! V neděli hrají Lišky v Sunderlandu a vy je můžete vidět živě prostřednictvím O2TV.

[blog_program_info id=“6824134″]

[blog_poll_start][poll id=“116″][blog_poll_end]

Foto: Reuters
(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru