PALIČKOVY trenérské postřehy: Týmy z druhé poloviny tabulky prohrály, to je šance pro Sigmu

Šance Plzně na titul se zase zvýšila

Porážka Sparty na Slovácku 0:2 je jedna z událostí, která zaujala nejvíc. Její ztráta na první Plzeň se zvýšila na 9 bodů, a i když má Sparta odložené utkání, tak kvůli jejich nahuštěném programu není nikde psáno, že na Dukle vyhraje.

sparta facebook

Pro Plzeň je to velmi nadějný náskok, Sparta už to nemá ve svých rukou – neměla to už předtím a situace se jí teď opravdu zkomplikovala. Sparťané před sebou ještě mají bitvy s Villarrealem v Evropské lize, procentuálně se tedy šance Viktorie po tomto kole určitě zvýšila.

[blog_program_info id=“6828244″]

Obrovsky překvapil Ordoš

Mě jako Olomoučana zajímalo utkání Sigmy s Ostravou (6:2). Karty byly rozdané tak, že Baník hraje jen o čest a Sigma o to, jestli má ještě vůbec šanci na myšlenku o záchraně. A že získala tři body, je jedině dobře.

sigma facebook

Tak jako asi každého mě obrovsky překvapil výkon Michala Ordoše, nejzkušenějšího hráče.

I když se pro Sigmu to utkání nevyvíjelo ideálně, tak ho zvládla. Chci jen říct, že sami hráči by měli pochopit, že jiná cesta než soudržným nasazením celého týmu k úspěchu nevede – některé hráče chytaly na konci utkání křeče, to znamená, že se vydali úplně ze všech sil, nebylo to pro ně jednoduché ani psychicky. Uvidíme, co to s nimi udělá v dalších utkáních.

Sigmě také nahrálo, že z druhé poloviny tabulky hned 7 týmů prohrálo – Olomouc tedy nezískala jen potřebné tři body, ale také přibylo týmů, které se přimotaly do boje o záchranu. A to je pro Sigmu výhodné, všichni soupeři totiž musí příště vyhrát a všem se to jistě nepodaří.

To je šance pro Sigmu, ale zase na druhou stranu, když se podívám na jejich los – v Liberci, doma se Slavií, v Boleslavi, takže to nebude jednoduché.

Ale sami se přesvědčili o tom, že by na to měli mít, ale musí k tomu přistupovat jako k utkání s Ostravou, a nevzdávat se.

[blog_poll_start][poll id=“165″][blog_poll_end]

[blog_program_info id=“6828244″]

Foto: Facebook AC Sparta Praha, Facebook SK Sigma Olomouc
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru