Zlatan mluvil sám se sebou! Kdo předvedl „škorpiona“? Novinky z táborů PSG a Realu

Wolfsburg – Real Madrid

[blog_program_info id=“6791146″]

Real Madrid o víkendu v lize zdolal rivala z Barcelony, nyní se v Lize mistrů chystá na outsidera z Wolfsburgu. Bílý balet je očividně dobře naladěn, o čemž svědčí i škorpionův kop, který na tréninku předvedl Keylor Navas.

[fve]https://youtu.be/ACkiIK1JDZo[/fve]

Napodobil tak (i když ne v ostrém zápase) kolumbijského gólmana Reného Higuitu, který se tímto trikem před lety proslavil.

Velkou nepříjemnost ale mohl Realu způsobit brazilský záložník Casemiro, který při bagu „dojel“ největší hvězdu týmu Cristiana Ronalda – ten se chvíli svíjel na zemi, nakonec si však odnesl pouze šrám a do zápasu zasáhne. 

Základní sestavy obou soupeřů:

PSG – Manchester City

[blog_program_info id=“6791146″]

Vyrovnanější průběh slibuje utkání mezi francouzským a anglickým mistrem. Před zápasem na sebe takřka veškerou pozornost upoutal kdo jiný, než Zlatan Ibrahimovič.

Na Instagramu totiž fanouškům naservíroval rozhovor „sám se sebou“. A ten byl opravdu pikantní…

Otázka: Za Manchester City chytá Joe Hart, tedy brankář, který už v minulosti inkasoval několik nádherných gólů ze „Zlatanovy dílny“. Co tak dnes večer prodloužit jeho utrpení?

Odpověď: Uvidíme, jak to dopadne.

Q: Tonight, it’s time for Champions League as you receive Manchester City at home on Parc des Princes. The other day you got a perfect warm-up by winning 4-1 over league-third Nice, a match where you performed a hat trick. What are your thoughts about the quarterfinal? Zlatan: An important and difficult match. Q: Manchester City eliminated Dynamo Kiev in the previous round, and for the first time in club history they get to play quarterfinals in the Champions League. What do you think of the light-blue team from Manchester? Zlatan: It’s a very good team. Q: City is, just as PSG, a world class team packed with stars. Which City players would have made the PSG starting lineup? Zlatan: They have a good team, and we have a good team. Q: The keeper for Manchester City is Englishman Joe Hart, a player who has conceded beautiful Zlatan goals before. How about adding to his misery tonight? Zlatan: Let’s see what happens.

Fotka zveřejněná uživatelem IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic),

Brankář Joe Hart skutečně nemá na švédskou hvězdu ty nejlepší vzpomínky, byl to právě Ibrahimovič, kdo jej před 4 lety zesměšnil fantastickými nůžkami zhruba z 25 metrů.

Ale to není jediný důvod, proč by mělo mít City z „Ibry“ strach – kontroverzní forvard vévodí i ve statistikách. V porovnání se Sergiem Agüerem mu letos na jednu branku stačí pouhých 86 minut, jeho argentinskému protivníkovi pak 121.

Nasměruje dnes švédská hvězda Pařížany k postupu?

Základní sestavy obou soupeřů:

[blog_program_info id=“6791146″]

Foto: youtube.com
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru