Ronalda ponižovali při El Clásiku! Co na hvězdu Realu pokřikovali fanoušci Barcelony?

Slavný Portugalec Cristiano Ronaldo, o jehož sexuální orientaci se v určitých kruzích často diskutuje, byl podle pozorovatelů v zápase s Barcelonou neskutečně ponížen!

Někteří fanoušci totiž v průběhu zápasu místo Ronaldova jména skandovali „přezdívku“ španělského původu MARICON, což v překladu znamená „teplouš“, gay.

Tyto výkřiky se ozývaly i během pietní minuty ticha věnované Johanu Cruyffovi:

[fve]https://youtu.be/L1Grw4U2VJA[/fve]

„Hráč Realu Madrid Cristiano Ronaldo je po celou dobu předmětem urážek a fám v bulvárních plátcích, ale i u sportovních novinářů či amatérských fotbalistů a fanoušků. Snažili se jej pomluvit, ponížit, urazit. Takovéto hanebné činy jsou postižitelné podle zákona o sportu,“ tvrdí Francisco Ramirez, ředitel organizace bojující za práva menšin.

ronaldo

Ohledně Ronaldovy orientace existuje spousta dohadů. Ve volném čase totiž slavný CR7 velmi rád navštěvuje svého kamaráda Badra Hariho v Maroku. Na veřejnost se dokonce dostalo i několik fotek obou pánů v objetí. Ronaldo však tráví čas i s něžným pohlavím. Jedním z Cristianových úlovků byla i vnadná ruská modelka Irina Shayk.

[fve]https://youtu.be/rhupd9tzSVA[/fve]

ronaldo

„Je nutné dodat, že pokud je někdo terčem posměchu od homofobního okolí, neznamená to nutně, že musí být homosexuál,“ dodal Francisco Ramirez.

Jak se Realu Madrid povede ve čtvrtfinálovém zápase Ligy mistrů na hřišti Wolfsburgu uvidíte ve středu večer na O2 Sport!

[blog_program_info id=“6791146″]

Foto: www.thesun.co.uk
(bar)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru