Tottenham Jiřího HOŠKA: Bod z Anfieldu, který vlastně nic neřeší

Myšlenky na titul

Připomeňme, že z Liverpoolu jsme v posledních letech, opravuji, desítkách let, moc bodů nepřivezli. Protažené tváře po závěrečném hvizdu jasně dokázaly, že Pochettinova parta skutečně pošilhává po titulu.

mauricio Pochettino

I když obrana podle mě zase zahrála svůj lepší standard a „čistič“ Mousa byl výtečný, stejně si LFC proti nám vypracoval snad nejvíc šancí ze všech soupeřů v letošním ročníku Premier League. Hlavně proto bychom sportovně měli bod brát, i když vzhledem k výhrám Arsenalu a obou Manchesterů asi ne všemi deseti. 

Son zase potvrdil, že v něm dříme dvacetigólový potenciál, ale jeho koncovku po podzimním zranění (které dodnes vlastně nikdo nespecifikoval) svazuje jakási záhadná kletba. Možná by se s Lamelou na hřišti (zraněné lýtko) dařilo lépe „vyťukávat“ jemnou kombinaci před vápnem a dát víc než jeden gól.

Na své poměry matně zahrál Dele Alli (zazdil dvě slušné šance), ale vzhledem k tomu, co tenhle věkem stále teenager letos předvádí, si „bad day at office“ může Dele rozhodně dovolit.

[blog_program_info id=“6761897″]

Přečtěte si taky: Tottenham v boji o titul ztratil, z Liverpoolu veze jenom bod. Co předváděl Coutinho?

Well done, Harry!

Je milé, že forma graduje výtečnému Eriksenovi a že ani na Harrym nezanechala reprezentační přestávka negativní stopy. Kaneova trefa z šestnáctky po proměně obránce Lovrena v kámen byla už 22. v letošní ligové sezoně, což je klubový rekord Tottenhamu v Premier League – well done!

Mužem zápasu ale fandové Totáče na sociálních sítích vybrali Huga Llorise. Francouzský miláček hlavně při Lallanově šanci v první půli předvedl velkou parádu, a vůbec byl jistota sama.

[blog_program_info id=“6761897″]

Jinak to vypadá, že mi čerstvě po oslavě 40. narozenin potvrdili vyšší krevní tlak. Neskáču zrovna radostí z toho, že bych měl začít zobat nějaké prášky. Pokud v tom mají prsty Spurs, a nikoli moje neukázněná životospráva, tahle sezona za to stojí.

Snad se na tomhle konstatování v posledních šesti kolech nic nezmění.

Přečtěte si taky: Tottenham Jiřího HOŠKA: Důležité momenty Spurs? Odteď jedině v kapli…

Foto: Reuters
Jiří Hošek Autor článku
Jiří Hošek
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru