Chelsea smetla Aston Villu. Výhru 4:0 podtrhl dvěma góly Pedro

[blog_program_info id=“6772394″]

Ve dvacáté šesté minutě otevřel skóre po nádherné přihrávce Césara Azpilicuety anglický mladík Ruben Loftus-Cheek, který se radoval z první trefy v Premier League.

V nastaveném čase první půle pak zvýšil z pokutového kopu Brazilec Pato, který si pro penaltový faul také sám přišel.

Debut jako hrom!Alexandre Pato se na hřiště dostal až „díky“ zranění Loïca Rémyho, přesto stihl ještě do přestávky skórovat. Penaltu nejprve vybojoval, načež ji sám proměnil.Half-time: Aston Villa FC – Official 0:2 Chelsea Football Club (26. Loftus-Cheek, 45+3. Pato)

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 2. duben 2016

Na začátku druhé půle už bylo rozhodnuto. Po nádherné akci, na které se podíleli Oscar a Pato, se trefil španělský záložník Pedro.

Na konečných 4:0 upravil Pedro dorážkou z ostrého úhlu.

Podívejte se na obě trefy Pedra:

Ve druhém poločase přidala Chelsea další dvě branky, obě měl na svědomí Pedro. Aston Villa posedmé v řadě prohrála a její sestup je prakticky hotová věc.Aston Villa FC – Official 0:4 Chelsea Football Club

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 2. duben 2016

Aston Villa už síly na vzchopení nenašla, ba co víc, pět minut před koncem inkasoval druhou žlutou kartu obránce Alan Hutton a musel se poroučet ze hřiště.

Chelsea je tak momentálně devátá se ztrátou 6 bodů na šestý Manchester United, Aston Villa je beznadějně poslední – na záchranu ztrácí 12 bodů.

 

[blog_program_info id=“6772394″]

Foto: Reuters
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru