Jágr opět boural tabulky, ale zlobil se! Jak krysy málem připravily Floridu o vítězství?

Po porážce od nejhoršího týmu ligy Toronta si v noci na dnešek Florida fanoušky zase udobřila, když porazila New Jersey 3:2. Na dvou brankách domácích se asistencemi podílel i veterán Jaromír Jágr, přičemž zejména ta druhá stála rozhodně za to!

Jágr fantastickým způsobem připravil gól pro Barkova:

Zápis do historie a tučná odměna

Hrající legenda tak v zápase překonala hranici 60 bodů (aktuálně má bilanci 25+36). Jágrovi se to povedlo poosmnácté v kariéře, což dosud dokázali pouze Wayne Gretzky, Gordie Howe a Ron Francis.

Za překonání šedesátibodové hranice si čtyřiačtyřicetiletá hvězda vysloužila i finanční bonus. Klubové vedení doplatí Jágrovi dle vzájemné smlouvy k základnímu platu v přepočtu dalších 2,5 milionu korun.

Krysy létaly na led

Celé úspěšné utkání ale Panterům málem pokazily krysy! Právě tento „mazlíček“ je už tradičně spjat s BB&T Center, kde dříve pravidelně létal po gólech domácích na ledovou plochu.

Vedení klubu před duelem s Devils po dlouhé době opět rozdávalo krysy před stadionem, své fanoušky ale zároveň prosilo, ať je na led nehází. Ti se však neudrželi a pokusili se starou tradici obnovit.

Jak fanoušci na Floridě zaházeli led:

Rozhodčí pro to neměli pochopení a za krysy na hřišti trestali Floridu vždy dvěma minutami za zdržování hry. Hokejisté New Jersey však ani jednu nabídnutou přesilovku nevyužili a na body nedosáhli.

Co na to Jágr?

Jaromír Jágr se i tak po utkání zlobil: „Jsem z toho pořádně vytočený. Ne snad kvůli fanouškům. Ti ať si dělají, co chtějí. Ale rozhodčí?? Nemyslím si, že celou situaci zvládli správně…“

Poté ještě doplnil: „Jestli nás budou posílat do oslabení pokaždé, když tam někdo hodí krysu, tak si soupeř může najmout lidi, kteří je tam budou házet úmyslně.“

[fve]https://youtu.be/JYL5YXrndn8[/fve]

[blog_program_info id=“6740188″]

Foto: cableone.net
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru