Anglie má strach o legendu! Gascoigne vypadá děsivě. Podívejte se sami

Fotoaparáty novinářů z bulvárního deníku Sun ho zachytily v naprosto dezolátním stavu – podnapilého, pohublého, s potlučenou a zkrvavenou tváří.

Přitom před 2 dny se Paul Gascoigne chlubil, že už rok na alkohol nesáhl! To si však očividně pouze namlouval.

Když se v době kolem oběda objevil v zuboženém stavu a lahví ginu v ruce u svého domu, zavolali vystrašení sousedé policii. Ještě než ale dorazila, Gazza už zase zmizel.

Když se vrátil zhruba o dvě a půl hodiny později, zavolal si záchrannou službu. „Vypadal fakt strašně. Bojím se, že to pro něj skončí tragicky,“ řekl britskému bulváru jeden z jeho zdrojů.

Paul Gascoigne gazza the sun gazza the sun 3

Ještě ani ne padesátiletý Gazza ukončil kariéru před 12 lety. Nastupoval například za Newcastle, Tottenham či Lazio, na kontě má také 57 startů v dresu Albionu. A průšvihů má na kontě už víc než dost. Posuďte sami.

Gazzovy TOP průšvihy:

V lednu 1998 oslavoval gól za Glasgow Rangers proti Celticu slavnou „flétnou“, což byl symbol protestantské náboženské sekty. U katolických fanoušků Celticu moc nepochodil.

gazza the sun 1998 flute

V červnu 1998 byl vyřazen z nominace pro mistrovství světa, protože jej nachytali v baru s přáteli Chrisem Evansem a Dannym Bakerem.

gazza the sun 1998

V srpnu 1998 se s ním rozvedla manželka Sheryl poté, co ji několikrát fyzicky napadl.

gazza the sun cheryl

V roce 2005 zkoušel také trenéřinu, jenže na lavičce Kettering Townu vydržel jen měsíc. Důvod vyhazovu? Ani jedinkrát nepřišel na trénink střízlivý…

gazza the sun kettering

Před 3 lety byl pro změnu zatčen za napadení ochranky na nádraží v anglickém Stevenage.

V roce 2015 se dostal do problémů kvůli urážlivým SMS pro bývalou milenku Amandu.

gazza the sun lover

V poslední době to vypadalo, že se věci přece jen obracejí k lepšímu. Jeho přátelé potvrdili, že Gazza skutečně abstinoval pět až šest měsíců, což byla suverénně nejdelší doba za poslední desetiletí. Jeho poslední průšvih ale naděje na happy end opět pohřbil.

Vzchopí se ještě někdy hráč, který byl považován za nejtalentovanějšího anglického hráče své generace?

Sledujte, jak si povedou Gazzovi následovníci. Prostřednictvím O2 TV se můžete podívat na prestižní přípravný duel Německo – Anglie.

[blog_program_info id=“6680889″]

Foto: thesun.co.uk
(jz, fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru