Championship Tomáše KALASE: Měli jsme potíže s trenérem. Už jsme ale zase jeden tým

Problémy s trenérem

Nevím, do jaké míry se ta informace dostala až do českých médií, ale bylo pár problémů s naším trenérem, který byl na cestě z klubu pryč. Pak se sice vrátil, ale takové věci nikdy nezanechají žádnou dobrou stopu.

Teď už je ale všechno zpátky v normálu. Vyhráli jsme s Hullem, který je naším přímým protivníkem v boji o postup, ale hlavně bylo důležité, že jsme zase působili jako jeden tým, který táhne za společným cílem v podobě Premier League.

Stewart Downing Aitor Karanka Middlesbrough

Pauza nás neovlivní

Teď máme pár dní na odpočinek. Reprezentační přestávka je vítaná, i když možná by bylo dobré, kdybychom po výhře nad Hullem měli ještě pár zápasů a mohli na to vítězství navázat. Pauza je teď o něco delší, ale myslím, že by nás neměla nijak ovlivnit.

Měli jsme pár dní volna, pak znovu začaly tréninky a ve čtvrtek byl přátelák se Sunderlandem.

Od pondělí se pak po krátkém volnu zase začíná naplno trénovat, abychom byli připraveni na páteční zápas na půdě Queens Park Rangers.

Klíčové čtyři zápasy

Pokud bychom dokázali naplno bodovat ve všech čtyřech nadcházejících zápasech (z toho tři hrajeme doma), tak by to podle mě bylo zlomové v cestě za postupem. Z osobního pohledu můžu říct, že by bylo nejlepší, kdybych odehrál všechny zápasy a postoupilo se, ale jak moc často budu nastupovat, to nedokážu odhadnout.

Já jsem připravený vždycky. Podle mě jsem trenérům dokázal, že i když jsem nehrával pravidelně, tak pokaždé, když jsem nastoupil, tak jsme v těch posledních čtyřech zápasech vždycky bodovali nebo vyhráli. Myslím, že za poslední dobu jsem toho ze svého pohledu o moc víc udělat nemohl, takže doufám, že to povede k tomu, abych hrál o něco víc.

EURO? Nejdřív postup do Premier League

Do reprezentace jsem tentokrát pozvaný nebyl. Je to i možná odraz toho, že jsem v poslední době nehrával pravidelně.

Jestli přemýšlím o nominaci na EURO? Pro mě je teď nejdůležitější postoupit do Premier League, EURO je až po sezoně, takže nejdřív myslím na jedno a pak až na to druhé.

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru