VIDEO: Simulant, nebo génius? Aneb jak se dá také požádat o ruku!

V Kalifornii se o ni před lety postaral Fabrizio Nazare, asistent kouče místního univerzitního klubu. A nápad to byl skutečně dost dobře promyšlený.

Nejprve se musel ujistit, že budou mít ve stejný čas trénink jeho mužský, a zároveň i dívčí tým, v nemž hrála jeho vyvolená. Pak svůj vypečený plán sdělil všem trenérům a dvěma spoluhráčům.

Jeden z trenérů po chvíli fotbalistkám navrhl, že si s nimi pro zábavu zahraje. Ty na takovou výzvu  samozřejmě ihned přistoupily. Po čtvrt hodině ale kouč nasimuloval zranění, a tak přišel na řadu právě Fabrizio, který se nabídl, že ho zastoupí. Hrál asi podobně dlouho, jenže i on si po chvíli „přivodil“ zranění.

A jeho plán v tu chvíli nevypadal zrovna nejrůžověji, zatímco totiž Fabrizio předstíral šílenou bolest, jeho přítelkyně postávala pár metrů od něj a zdráhala se přijít blíže. Nakonec ji museli lehce „popostrčit“, aby se k němu vůbec vydala. A to bylo dobré rozhodnutí – po chvíli se totiž dočkala dárku v podobě krabičky s prstýnkem a žádosti o ruku.

Best proposal ever?!

Zveřejnil(a) Troll Football dne 23. březen 2016

Foto: Facebook
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru