VÍME PRVNÍ! Kdo nahradí Čecha v bráně reprezentace? Přinášíme 5 možných kandidátů

Kandidát č. 1: Lukáš Vácha

Nikdo se ani nemůže divit, že na prvním místě kraluje tenhle sparťanský letec. Gólman Bičík by sice možná míč měl, ale znáte to – jistota je jistota.

https://twitter.com/HanackeSport/status/709295184534757376

Ve Vašonovi se projevil instinkt a napřaženou pravačkou neskutečně efektně vyboxoval míč. Sparta v Olomouci vyhrála a i Petr Čech musel zírat. Tak hurá do repre.

Lukáš Vácha se minul povoláním.

https://twitter.com/footballskiFR/status/709032529752363008

Kandidát č. 2: Petr Homolka

Kdo že to je? Nadějný pražský brankář Petr Homolka (na fotografii v horní řadě druhý zleva) vychytal v 19 letech Královicím titul v Pražském přeboru a měl nabídky ze Švýcarska, rozhodl se však dát přednost studiu a zůstat.

homolka

Královice se ale své brankářské jedničky z nejasných důvodů zbavily a Homolka se určitou dobu věnoval pouze malému fotbalu v týmu FC AC SK z tzv. GyBu ligy, fotbalové ligy Gymnázia Budějovická.

homolka v brance

Později to přes Mladou Boleslav vzal do Rakouska, kde nyní léčí zraněné koleno. Od července čeká jedenadvacetiletého brankáře anglické Crewe – místní tým Crewe Alexandra hraje anglickou třetí ligu, v níž hrál také sparťanský gólman Marek Štěch. 

Sypou si v Královicích popel na hlavu? Pokud by to v bráně nevyšlo Vašonovi, nemusí český fotbal smutnit – náhrady máme více než kvalitní.

Kandidát č. 3: Tomáš Kuča

Dokladem za všechny je třetí kandidát na místo po Čechínovi. Tenhle devětadvacetiletý brankář (civilním zaměstnáním strážný v Ostravských strojírnách) by Čecha dokázal nahradit dokonale – gólman Arsenalu totiž patří spolu s Pavlem Srníčkem ke Kučovým vzorům.

A proč by právě Tomáš Kuča měl být oporou české reprezentace?

kuča

Pyšní se totiž pozoruhodnými úspěchy. Mezi ně patří například týden v letní přípravě strávený ve třetiligovém A-týmu Slavia Orlová, chvíli dvojka, ale v nejdůležitější části jara 2007 jednička v Horních Bludovicích či pozice jedničky v juniorském B-týmu FK Těrlicko.

Kompilaci jeho zákroků prostě musíte vidět:

[fve]https://youtu.be/XXWB2oheB8Q[/fve]

Pokud ještě neznáte Kučovy vlastní webové stránky, plně doporučujeme prostudovat si profil budoucího reprezentačního gólmana. Hodí se být v obraze, až budou na světová média rozebírat jeho chycené penalty, nejvydařenější zápasy kariéry či největší podrazy.

Naživo můžete na jaře výkony populárního brankáře sledovat v zápasech týmu Gascontrol Havířov, jenž hraje v I. B třídě, skupině C Moravskoslezského kraje.

Kandidát č. 4: Jonathan Quick

Že hraje hokej a není to Čech? S obojím by se určitě dalo něco dělat.

 jonathan quick

Ano, sice dvakrát vyhrál Stanley Cup a jako týmová jednička nemá důvod Los Angeles opouštět, ale kdo by si nechtěl splnit dětské sny? Ve fiktivním rozhovoru pro fiktivní deník Sportovní věštec uvedl, že vždy toužil po kariéře fotbalového brankáře.

Pavel Vrba může být v klidu, protože Jonathan Quick bude spolehlivý strážce české svatyně. Sledujte, jak se umí ohánět v malé brance:

[fve]https://youtu.be/av3L3KqQYww[/fve]

Co teprve až to roztočí v té velké. Teď už jen vyřešit, jak ho přinutit žít český sen místo amerického. Vzhledem k českému stabilně tolerantnímu postoji k imigrantům to nebude problém, stačí jen zatahat za ty správné nitky, jako to umí v USA jedině Frank Underwood.

Quick ve stejném rozhovoru totiž pronesl, že jakmile se Donald Trump stane prezidentem USA, bude prvním, kdo zemi opustí. Politický uprchlík jako reprezentační jednička České republiky, není to až romantická představa?

Kandidát č. 5: Andrej Babiš

Tenhle původem slovenský multitalentovaný čávo ani nepotřebuje žádné entrée.

Skrz Kancelář Blaník už si místo v sestavě údajně zakoupil a nyní pracuje se svým týmem na kampani, která má za cíl odehnat pozornost od Čapího hnízda a veřejnosti vysvětlit prapodivnou nominaci jedenašedesátiletého brankáře do reprezentace.

Jak se podařilo zjistit našim investigativním reportérům, pracovní název kampaně údajně zní: „Prostě to vychytám.“

facr

Záložní varianta: Thibaut Courtois

Belgický brankář už jednou dokázal, že rád Petra Čecha nahrazuje a věří si na to. Kvality nechme stranou, ale sebevědomí na to má. Tudíž lze v budoucnu předpokládat jeho přestup z Chelsea do Arsenalu a změnu občanství z belgického na české.

Courtois

[blog_poll_start][poll id=“143″][blog_poll_end]

Foto: Reuters, www.tomaskuca.cz, www.frekvence1.cz, www.ondrahanus.cz
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru