TOP 5 gólů víkendu: Hlavička brankáře i úžasná standardka Pogby! Která trefa je nejhezčí?

Manuel Lanzini (West Ham United)

Londýnské derby mezi Chelsea a West Hamem sice skončilo remízou (2:2), ale rozhodně bavilo. Touhle nádherou potěšil fanoušky Kladivářů na Stamford Bridge hostující Argentinec.

Paul Pogba (Juventus)

Kdo jiný než Pogba? Takhle fantasticky Francouz poslal svůj tým do vedení v derby nad FC Turín. Není divu, že se Juve před reprezentační pauzou vyhřívá na prvním místě tabulky Serie A.

Mikkel Hedegaard (SønderjyskE)

Jméno FC Midtjylland, který dokázal potrápit i Manchester United, komolí fanoušci i novináři po celém světě. A co teprve SønderjyskE! O dánských klubech možná budeme slýchat častěji. Tenhle nádherný volej je toho důkazem!

[fve]https://youtu.be/dE0EPYmIT4c[/fve]

Josh Ginnelly (Altrincham)

Nejen Rudí ďáblové mají nadějné mladíky. Takhle to dopadlo, když se k míči dostal osmnáctiletý Josh Ginnelly. Sám uběhl více než 60 metrů, než sám zakončil do branky! Tohle by divákům jistě nevadilo vídat ani ve vyšší anglické soutěži.

[fve]https://youtu.be/qUxmMGxpPm8[/fve]

Steffen Rasmussen (AGF Aarhus)

Nevídané drama přinesla dánská Superliga. Vyrovnávací gól na 2:2 zařídil samotný brankář Steffen Rasmussen doslova v posledních vteřinách. Časomíra v daný okamžik ukazovala 94. minutu! Není divu, že komentátor zvolil poněkud ostřejší slova…

[fve]https://youtu.be/Bd6psl8YEI0[/fve]

[blog_poll_start][poll id=“140″][blog_poll_end]

[blog_program_info id=“6631792″]

Foto: Reuters
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru