Derby pražských „S“ navštíví prezident Zeman. Komu bude fandit a proč?

[blog_program_info id=“6622326″]

Nejen plné kotle a tribuny. Hvězdný lesk věhlasného derby bude ještě blýskavější. Svou návštěvou jej totiž poctí Miloš Zeman, prezident naší republiky. Podle jeho mluvčího Jiřího Ovčáčka se Zeman rozhodl, že zruší nedělní podvečerní siestu a vezme celou rodinu na fotbal.

zeman

Mluvčí dodal, že prezident je velkým příznivcem českého fotbalu, protože ten stejně jako Miloš Zeman sjednocuje Čechy. Na otázku, komu fandí, se mluvčí pousmál a odpověděl, že vždy domácím, protože Hrad nevidí důvod, proč fandit cizím. Ti jsou jen hosty a podle toho by se měli chovat. Ovčáček ještě dodal, že prezidentovo srdce navždy patří Krtečkovi.

Na novou situaci se připravují i televizní objektivy. V jednání je rozšíření multidimenze o kameru, která bude snímat hlavu státu po celé utkání. S tímto požadavkem přišel hradní kancléř Mynář, jenž je přesvědčený, že takto se mu přiblíží možnost získání bezpečnostní prověrky. František Ringo Čech se obratem nabídl, že se ujme komentáře pro tuto kameru. „V zásobě mám popelníček, samopal i Hušbauerovy koně,“ usmál se umělec.

Komentář pana Zelí:

Je skvělé, že se náš prezident zajímá o vše lidové včetně fotbalu. Díky jeho přítomnosti bude mít derby speciální náboj (obrazně). Můžeme říct, že vlastně vyhrajeme všichni bez ohledu na výsledek.

[blog_program_info id=“6622326″]

Foto: koláž O2 Sport
pan Zelí Autor článku
pan Zelí
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru