Conte dostane v Chelsea balík na útratu. Koho chce přivést?

Chelsea má konečně nového trenéra! V létě se jím stane bývalý kouč Juventusu a současný trenér italské reprezentace Antonio Conte. Se Starou dámou vybojoval tři mistrovské tituly, jak se mu ale povede při prvním angažmá na ostrovech?

A přivede některé ze „starých známých“? Vybrali jsme 5 hráčů, o jejichž přesunu na Stamford Bridge se spekuluje.

Přečtěte si také: Pirlo varuje Chelsea: Conte je zvíře se dvěma ženami a nenechá si do ničeho kecat!

Paul Pogba (Juventus)

Francouzský záložník už přerostl italskou ligu před lety a nyní už je možná na čase najít novou výzvu. O Pogbu se perou světové velkokluby v každém přestupovém období, zatím ale odolával. Teď by však mohl do týmu, kde by měl místo pravděpodobně „zajištěné“ – s Contem se totiž zná z úspěšné štace v Turíně. Přesune se v létě na Stamford Bridge?

pogba

Riyad Mahrez (Leicester)

O kometu letošní sezony Premier League by Leicester přišel velice nerad – Mahrez nasázel 15 gólů a na dalších 11 přihrál. V příští sezoně navíc Lišky s největší pravděpodobností čeká Liga mistrů. Odolal by Alžířan vábení Chelsea? S tou se totiž příští rok do pohárů nepodívá. Na druhou stranu londýnský klub má stále mnohem větší zvuk.

mahrez

[blog_program_info id=“6584486″]

[blog_program_info id=“6613133″]

Arturo Vidal (Bayern)

Také chilského buldoka zná Conte velmi dobře z angažmá v Juventusu, jenže Vidal už působí od léta v Bayernu Mnichov. Jeho pozicí v Bavorsku by mohla otřást změna trenéra, která se na léto chystá. Pepa Guardiolu vystřídá Carlo Ancelotti. Anglický styl hry by navíc mohl říznému Chilanovi sedět.

Arturo Vidal Bayern

[blog_program_info id=“6584494″]

Miralem Pjanić (AS Řím)

Bosenský reprezentant Miralem Pjanić patří mezi stálice italského AS Řím. Conte ho důkladně zná ze Serie A. S reprezentací už si Pjanić předloni zahrál na mistrovství světa, každoročně nechybí ve výběru nejlepších hráčů světa. V dubnu mu bude 26 let. Pravý čas na to, aby udělal krok do skutečného velkoklubu!

Miralem Pjanič

John Stones (Everton)

Blues zoufale potřebují do středu obrany náhradu za Johna Terryho. Teprve jednadvacetiletý Stones z Evertonu patří mezi největší talenty anglického fotbalu, na kontě má už dokonce 7 startů v reprezentaci. Chelsea se o něj pokoušela už loni v létě, tehdy ale ještě Everton nabídku odmítl, byť se údajně pohybovala okolo 30 milionů liber. Stones by se měl stát jedním z pilířů, kolem kterého Conte bude stavět nový tým.

Everton John Stones Chelsea

[blog_program_info id=“6613132″]

Foto: Reuters
(jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru