Tottenham Jiřího HOŠKA: Teď už nám zbyde jen ta liga…

Po strašidelně dlouhé době jsme zase v zápase nedostali žlutou kartu. Dokonce sudí Anthony Taylor nechal v zápase ve Villa Parku v kapsičce karty úplně, což se tedy v docela tvrdě hrané soutěži hned tak nevidí.

Harry dal 2 góly a dotáhl se s 19 góly na Jamieho Vardyho v tabulce střelců. Kdo to říkal, že Kane je kometa, která zazáří jen jednu sezónu?! Po pravdě řečeno, náš forvard mohl dát v neděli odpoledne gólů snad 5.

Dele Alli Tottenham

Na oba fíky mu přihrál Dele Alli, což Garyho Linekera vedlo k celkem správné domněnce, že tahle dvojice prostě nemůže chybět v základní jedenáctce Anglie na mistrovství Evropy ve Francii.

[blog_program_info id=“6641647″]

Do ní nejspíš bude patřit i záložník Liverpoolu Jordan Henderson, kterého chceme údajně v létě za 25 milionů liber koupit. Napsalo to současně tolik plátků, že na té šeptandě nejspíš něco bude.

Já si tedy nějak neumím představit, že by kapitán Liverpoolu skončil na White Hart Lane, ale když se mohl Sol Campbell zaprodat Arsenalu…

Arsenal nám udělal radost

Když jsme už u klubu, jehož jméno by nemělo být vysloveno, moc jsme si se synkem v neděli užili vítězství Watfordu v FA Cupu. Docela mě mrzí, že jsme nejstarší fotbalovou soutěž na světě v tom podivném zápase proti Palace pustili k vodě.

Teď bude hrát Crystal Palace v semifinále ve Wembley proti Watfordu a populární trofej bude sakra blízko. My ve čtvrtek vypadneme i z Evropské ligy, a zbyde nám už jen Premier League.

[blog_program_info id=“6561017″]

Pachuť z Německa

I když vítězstvím proti Aston Ville Pochettino svoji „béčkovou“ sestavu v prvním zápase proti Dortmundu vlastně obhájil, stejně zůstává ze zápasu v Německu na jazyku trochu pachuti.

harry Kane tottenham Dortmund

Porážka 0:3 nebyla sama o sobě až tak krutá. To spíš poznatek, že jsme rychlostně na BVB nestačili a že jsme směrem dopředu neukázali vůbec nic. Pokusím se i nadále utěšovat tím, že jsme ten zápas prostě obětovali. Hmmmmm…

Kdyby ale Spurs bývali při losování dostali snadnějšího soupeře, mám pocit, že by hráli naplno.

[blog_program_info id=“6641647″]

Dres Alderweirelda by mi manželka neodpustila

Každopádně teď nás (kromě formální odvety s Dortmundem) čeká v lize doma Bournemouth, což je i přes nesporné zlepšení tohoto nováčka soupeř velmi hratelný. Pevně doufám, že Boruc zase pustí nějakou šmudlu a že rozhodneme nějak dřív, a ne až v závěru. Nějak mi totiž začaly bělat vlasy.

Abych nezapomněl, chtěl jsem v charitativní dražbě vydražit dres Tobyho Alderweirelda ze severolondýnského derby, ve kterém překonal Ospinu. Ale než jsem začal přihazovat, vyšplhala se suma na 600 liber. Mám pocit, že to by mi jinak Tottenham podporující manželka fakt neodpustila…

Kdyby mezi vámi byl nějaký movitý dobrodinec, mrkněte na tuhle stránku. Přispějete na dětský hospic.

Foto: Reuters

Jiří Hošek Autor článku
Jiří Hošek
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru