Liga mistrů: Zázrak na Camp Nou? Wenger stále věří!

Duel mezi Barcelonou a Arsenalem je prakticky rozhodnutý. Katalánci vyhráli v Londýně 2:0 a na to, že vypadnou, by nikdo nevsadil ani pětník.

[fve]https://youtu.be/EgtBapr2t9k[/fve]

V lize válcují Messi a spol. každého, koho potkají (naposledy Getafe 6:0), naopak Arsenal je v poslední době z formy. O víkendu dokonce vypadl s Watfordem z FA Cupu a po ztrátách v Premier League přichází klasika Gunners – fázi očekávání střídá fáze zklamání.

„Arsenal prohrával v minulosti a bude prohrávat i v budoucnosti. Důležité je, abychom se vždycky dokázali zvednout,“ prohlásil manažer Arsenalu Arsène Wenger, kterému budou chybět jak Petr Čech, tak Tomáš Rosický. Oba Češi jsou zranění.

„V Barceloně se chceme pokusit o nemožné. Víme, že hrajeme proti velmi silnému soupeři, proto je důležité, abychom tam přijeli maximálně koncentrovaní a dokázali odpovědět na nepovedené zápasy z poslední doby,“ dodal Wenger.

[blog_program_info id=“6584494″]

Základní sestavy:

Juve sní o překvapení

To druhý souboj mezi Bayernem Mnichov a Juventusem, to bude jiná káva. Domácí jsou sice vysokým favoritem, ale po remíze 2:2 v Itálii je výsledek přece jen na vážkách.

Juventus se pyšní v Serii A vynikající obranou. Brankář Buffon dokonce atakuje rekord v neprůstřelnosti.

[fve]https://youtu.be/LKxP6SZWtXg[/fve]

Bayern by ale musel doma prohrát nebo remizovat 3:3 a výš, aby se z Ligy mistrů pakoval. A s tím se moc nepočítá.

Ale kdo ví. I v Turíně už za stavu 0:2 leckdo Juventus odepsal.  „Víme, že v Mnichově budeme muset tvrdě pracovat celých devadesát minut. Ale chceme vyhrát a postoupit,“ doufá trenér Massimiliano Allegri, který podepsal s klubem Pavla Nedvěda novou tříletou smlouvu.

[blog_program_info id=“6584494″]

Základní sestavy:

Foto: Reuters
(fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru