Veselý hraje s Fenerbahce o první místo v Krasnodaru!

Lokomotiv Kubáň Krasnodar – Fenerbahce Istanbul

Dosud první Fenerbahce Istanbul si to rozdá s druhým Krasnodarem. Nepůjde jenom o vedení ve skupině, Fenerbahce už si může zajistit postup do play-off.

Stane se tak v případě výhry hostujícího Fenerbahce, ale pro tým z Istanbulu to rozhodně nebude snadný úkol. Lokomotiv neprohrál, včetně zápasů VTB ligy, již jedenáct utkání v řadě a nadále si drží oslnivou formu.

[blog_program_info id=“6525922″]

V Eurolize během této série své soupeře decimoval v průměru dokonce o více než 20 bodů. Hosty také trápí zdravotní problémy, především dvojici Pero Antič a Kostas Slukas, která se už čtyři týdny na palubovce neobjevila. Odehrané minuty hlavních opor tak velmi prudce stouply, což z hlediska únavy a možných dalších zranění není zdaleka ideální.

Český fanoušek bude mít opět možnost sledovat v přímém přenosu výkony Honzy Veselého, který hraje v životní formě. Na poslední výhře svého týmu s Crvenou zvezdou se podílel deseti body a dvěma asistencemi.

„Čeká nás velmi těžký zápas, a to zejména proto, že hrajeme venku. Oba týmy mají o motivaci postaráno, musíme si dávat pozor především na jejich rychlé brejky a tříbodové střely,“ říká před duelem Honza Veselý.

Foto: euroleague.net
(ds)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru