Rady sázkařského experta na Ligu mistrů: Co přinesou „šachy“ v Petrohradu? A jak to dopadne s Chelsea?

Zenit Petrohrad – Benfica: – 2,5 branky

Ruská nejvyšší soutěž konečně začala, Petrohrad by tak na tom mohl být o něco lépe než v prvním utkání s Benfikou, kdy měl v nohách pouze přáteláky.

zenit benfica

Zenit má na začátku jarní části potíže v koncovce, v Portugalsku neskóroval (0:1), naprázdno vyšel po devadesáti minutách v poháru s Kubání (1:0p) a následně i v lize s Krasnodarem (0:0).

[blog_program_info id=“6516211″]

Benfica se posunula na čelo portugalské ligy, ale v posledních ligových duelech na střelecké aktivitě rovněž ubrala (1:0, 2:0). Odveta navíc bude šachová bitva, hosté mají náskok, který budou hlídat, sem tam předvedou rychlý výpad, vstřelená branka by jim dávala téměř jistotu. Petrohrad si musí defenzivu hlídat, hru případně otevře až v poslední dvacetiminutovce.

Vzájemný duel bude na branky dietní, diváci v Petrohradu uvidí maximálně dvě.

[blog_program_info id=“6516211″]

Přečtěte si taky: Pomstí se Chelsea francouzskému gigantovi? Zenit se pokusí zlomit čtvrtfinálové prokletí

Chelsea – Paris Saint-Germain: 2

Chelsea pod Hiddinkem prohrála jeden jediný zápas, ale zatím ten nejdůležitější – v Lize mistrů, když fotbalisté „Blues“ nestačili na Paris SG.

cavani

Jednobrankové manko (1:2) není na první pohled nic tragického, ale letos Chelsea není tím mužstvem jako v minulosti, což potvrzuje i ligové umístění.

[blog_program_info id=“6516213″]

Francouzský velkoklub je momentálně lepší a ve větší pohodě. Kouč Blanc o víkendu opět šetřil Ibrahimoviče (nastoupil jen na 30 minut), který si tak odpočinul a dnes nebude chybět v základu. Chelsea se bude muset tlačit dopředu, což bude hostům vyhovovat. Paříž umí hrát na brejky i nátlakově a v Londýně zvítězí.

[blog_program_info id=“6516213″]

Foto: Reuters
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru