Rady sázkařského experta na Ligu mistrů: Real Madrid a AS Řím uspořádají gólové hody. Co Wolfsburg?

Real Madrid – AS Roma: +3,5 branky

„Bílý balet“ může jít do odvety v naprostém klidu. V Římě zvítězil o dvě branky (2:0), v domácím prostředí navíc hraje podstatně lépe. Až na jednu výjimku pod Zidanem (s Atlétikem 0:1) své soupeře na San Bernabeu v lize doslova deklasuje (5:0, 5:1, 6:0, 4:2), o víkendu uštědřil sedmičku Celtě Vigo (7:1).

zidane

Francouzský kouč navíc může počítat s uzdraveným Garethem Balem, který se jako střídající hráč stihl gólově prosadit a neměl by mít výraznější handicap s formou.

[blog_program_info id=“6502284″]

V ligové soutěži se daří také jejich soupeři, italský celek vyhrál v Serii A šestkrát po sobě, pokaždé se gólově prosadil alespoň dvakrát. Ve vzájemném duelu by tak neměly chybět góly, mohlo by jich padnout o něco více, než je v Lize mistrů obvyklé. AS už v základní skupině sbíralo hodně divoké výsledky, v jeho šesti zápasech bylo k vidění celkem 27 branek!

Wolfsburg – Gent: 1

Německý celek přivezl z Belgie nadějný výsledek (3:2), nebýt ale kolapsu v závěru utkání, už mohl být jistým postupujícím. V Gentu totiž vedl 3:0 a byl jasně lepším týmem, v poslední desetiminutovce ale polevil a inkasoval dva góly. Wolfsburg se každopádně z utkání poučí a naváže na své ofenzivní pojetí, se kterým slaví úspěch i v lize. O víkendu porazil nepříjemný Gladbach (2:1), mužstvo si tak zase o něco zvedlo sebevědomí.

[blog_program_info id=“6506341″]

Belgický mistr naopak prožívá menší krizi, generálka s Leuvenem byla hodně rozpačitá (1:1), týmu se nedařilo příliš ani při venkovních střetnutích (3 prohry ze 4 utkání). Belgický klub dobře ví, že na letošní strop už dávno dosáhl, a v Německu nijak nepřekvapí.

Odvážnější mohou zkusit výhru domácích i v handicapu.

Foto: Reuters
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru