Tottenham Jiřího HOŠKA: Důležité momenty Spurs? Odteď jedině v kapli…

[blog_program_info id=“6496487″]

Prsty škádlily Twitter

I když předsevzetí bylo průběh zápasu veskrze ignorovat, resp. utkání sledovat online ve zhruba patnáctiminutových intervalech, realita byla nakonec jiná. Jen Rubensovy a van Dyckovy obrazy v některých sálech a místy mizející signál mi zabránily v tom, aby moje prsty neškádlily Twitter v podstatě kontinuálně.

Předpokládám, že taky máte tu úchylku, že si ještě dlouho pamatujete, na kterém místě a při jaké činnosti dal váš milovaný tým gól nebo naopak inkasoval. Ten velšský chlapec Ramsey, který měl být papírově úplně z formy, vstřelil úvodní branku (oukej, byla fakt hezká…) zhruba v okamžiku, kdy jsem v jednom z hradních obchodů se suvenýry kupoval mamince pohled s leteckým záběrem na Windsor.

Pomoc shůry

Asi s vědomím toho, že bych i coby bezvěrec měl požádat pro Spurs o pomoc shůry, jsem s naší expedicí zamířil do nádherné kaple sv. Jiří.

Pohřbené ostatky králů a královen musely zapůsobit neobyčejně silně, protože během pobytu v gotickém skvostu se Francis Coquelin odebral coby první vyzkoušet teplou vodu ve sprchách na White Hart Lane, a hlavně se pánové Alderweireld a Kane postarali o obrat ve skóre. Jinak, jestli se Harryho střela nedostane mezi adepty na gól roku, vyjdu demonstrovat do ulic!

Thajská restaurace neprospěla

Milí fanoušci Tottenhamu Hotspur! Pokud hledáte někoho, na koho svalit vinu za skutečnost, že jsme takto výtečně rozehraný zápas nepřetavili v zisk 3 bodů, perte do Hoška a nešetřete ho!!!

Opravdu nemám vysvětlení pro to, že jsem neudělal čelem vzad a neodebral jsem se přetrpět zbylé minuty do kaple. Takto jsem nakráčel s rodinou do thajské restaurace, kde jsem pak u sweet and sour chicken zjistil, že jsme proti oslabenému soupeři vedení neudrželi. Grrrrr!

Ať už ale byl nešťastník Hošek v kapli nebo asijské restauraci, Spurs měli otřesenému soupeři přidat 3. gól a nebylo co řešit.

Oba góly měl Hugo na ruce

Další postřehy? Nemůžu si pomoct, ale i při našem hrbolatém trávníku měl Lloris Sánchezovu střelu vyrazit.

Oba góly Arsenalu měl Hugo v podstatě „na ruce“ a asi si záznam z North London Derby nebude pouštět moc často. Výborný a dominantní byl zase Mousa Dembélé. Jakkoli je to skvělý manažer a naše úcta k Argentincově práci by sotva mohla být větší, rýpnu si do Mauricia Pochettina.

Jestli něco nastartovalo zmrtvýchvstání Arsenalu, pak to bylo stažení Lamely za hřiště a jeho nahrazení defenzivně laděným Masonem. Jistě, Lamela hrál se žlutou kartou, ale proč neposlal Poch na hřiště Sona?! Je ale třeba taky říct, že Gunners hráli v deseti lidech obdivuhodně a nakonec mohli klidně i vyhrát.

[blog_program_info id=“6496487″]

Víkend oslabených týmů

Vůbec tenhle víkend byl ve znamení týmů, které dokázaly v oslabení skórovat a připsat si body. Kromě Arsenalu skóroval v početní nevýhodě taky Southampton a Liverpool dal na hřišti poslední dobou marného Crystal Palace po vyloučení Milnera dokonce góly dva. Taky Everton v oslabení skóroval (navíc zahodil penaltu), ale Toffees nakonec pukli s West Hamem, který se zničehonic zjevil coby nebezpečný adept na první čtyřku.

Když pominu dvojutkání s Dortmundem v EL, čekají nás teď v Premier League dva opticky velmi hratelní soupeři. Aston Villa venku a Bournemouth doma by mělo rovnat se šesti bodům do tabulky. A i když je letošní ligový ročník opravdu vyšinutý z normálu, cokoli jiného by se právem považovalo za malér. COYS!

[blog_poll_start][poll id=“116″][blog_poll_end]

Jiří Hošek Autor článku
Jiří Hošek
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru