HOMOLKOVY zámořské objevy: Florida rok poté… Dobrá práce je vidět

Přes první kolo se Panthers dostali jen jednou v historii. Letos to vypadá nadějněji. Přesně rok po příchodu Jaromíra Jágra do sebe začíná všechno zapadat tak, aby Florida mohla pokukovat po postupu třeba i do druhého kola.

[blog_program_info id=“6429520″]

Ve Východní konferenci je situace nebývale nabitá. Skoro nikdo nemá nic jistého a postup mezi osmičku bude pro většinu týmů úspěchem. Florida ale myslí výš. A proto doplnila kádr, a zdá se, že vhodně.

Florida Panthers Gallant

Obranné řady a brankáři, to je jistota. Ale směrem do útoku by se měl tým polepšit. Jakmile vypadne nějaký člen elitní formace, je to problém. Proto přichází Jiří Hudler a také Teddy Purcell. Úkol číslo jedna bude zlepšit přesilovky, vyrovnané série play-off mohou rozhodovat právě početní výhody.

Jakub Kindl byl v Detroitu nepotřebný a prostor nedostával. I on ale patří na led a na Floridě se mezi třetí pár určitě může dostat.

Jakub Kindl

Není to plácání peněz, není to příchod na náhodu. Mělo by to fungovat. Florida měla finanční problémy a spíše to vypadalo, že do Panthers se chodí jen za mořem, pláží a sem tam si „zašmrdlat“ základní část. Jenže to už neplatí, objevily se finance spojené se zvýšenou návštěvností. I to je velkou zásluhou manažera Tallona. A vše se začalo definitivně otáčet příchodem Jaromíra Jágra.

Stále platí, že samotný postup do play-off bude v mých očích víc, než se před sezónou čekalo. A zdá se, že ten už „Cats“ nikdo neodpáře.

[blog_program_info id=“6429520″]

A kdo ví, co správně posílený tým předvede ve Stanley Cupu. Každopádně rok poté je jasné, že příchod Jágra byl dobrou volbou a bodem, ze kterého se dalo začít budovat nové a úspěšnější Panthers.

Foto: Reuters
Jan Homolka Autor článku
Jan Homolka
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru