Pirlo varuje Chelsea: Conte je zvíře se dvěma ženami a nenechá si do ničeho kecat!

Italský středopolař Andrea Pirlo, spoluhráč Franka Lamparda v týmu New York City, varuje hráče Chelsea (a nepřímo i Romana Abramoviče), že s Contem není radno si zahrávat.

Hrál jsem pod mnoha skvělými trenéry, ale Conte je génius. Ale jako každý génius je trochu šílený. Když je v ráži, kabina je jedno z nejnebezpečnějších míst na světě.

[blog_program_info id=“6410521″]

O trenérovi, který před angažmá u italské reprezentace získal s Juventusem (i Pirlem) tři tituly v řadě, také prohlásil, že si v žádném případě nenechá „kecat“ do přestupové politiky a výběru hráčů.

Přečtěte si také: Chelsea prý bude jednat s Contem. Stane se 10. koučem Abramovičovy éry?

Miluju toho chlapa. Mám pro něj pouze slova obdivu a respektu, ale vím, že pokud vezme jakoukoliv práci, musí být po jeho. Pokud ho chcete do týmu a pak dělat rozhodnutí za něj, není to trenér pro vás. Zatímco pokud ho necháte pracovat podle jeho metod, budete mít tým, který hraje atraktivní fotbal a bezpochyby bude úspěšný.

Andrea Pirlo

O Contem navíc prohlásil, že je to zvíře se dvěma manželkami. Vyzdvihl, jak obětavá a tolerantní je jeho právoplatná manželka Elisabetta. Pokud se přestěhují do Londýna, pak bude mít paní Conteová přebytek času na objevování londýnských památek. Druhou ženou Antonia Conteho je totiž fotbal.

Může být vzhůru do tří nebo čtyř do rána. Studuje videa, hledá chyby, analyzuje příštího soupeře. Pokud ho uprostřed noci něco napadne, prostě si rozsvítí, vezme si papír a poznamená si to. Je v něm zvíře. I když jsme o poločase vedli, vletěl do šatny a házel všude okolo lahve s vodou kvůli našim chybám nebo kvůli tomu, že jsme nedali víc gólů.

Vše nasvědčuje tomu, že v Anglii bude díky Antoniovi a Elisabettě o zábavu postaráno.

Antonio Conte Elisabetta

Conte se údajně ve čtvrtek sešel s řediteli Chelsea Michaelem Emenalem a Marinou Granovskou. A smlouvu by měl podepsat možná už do konce příštího týdne.

Dříve vedl Arezzo, Bari, Atalantu a Sienu, poté Juventus a dosud stojí u kormidla italské reprezentace.

[blog_program_info id=“6410521″]

Přečtěte si také: V Anglii mají jasno: Chelsea prý povede Simeone. Kolik si vydělá?

[blog_poll_start][poll id=“100″][blog_poll_end]

Foto: ilgiornale.it,telegraph.co.uk, muzul.com
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru