Jubilejní Tak určitě přivítá Peltu. Co prozradí o penězích a fotbalu na placených televizích?

Zajímavých témat byla k dispozici celá řada. Řešilo se například chystané osamostatnění české nejvyšší soutěže, hledání sponzorů nebo také role a vliv soukromých televizí na budoucnost fotbalu v České republice.

„S Miroslavem Peltou to bylo extrémně náročné, jen moje přípravy zabraly desítky hodin. Doufám, že se to divákům bude líbit a dozvědí se něco nového,“ řekl Ondřej Novotný.

[blog_program_info id=“6410522″]

peltonen

Dalšího zajímavého hosta má přichystaného na příští týden. Do studia dorazí Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace a místopředseda představenstva pražské Sparty. Diváci uvidí tento díl v sobotu 5. března od 18 hodin.

[blog_program_info id=“6477308″]

Stanice O2 Sport vysílá pořad Tak určitě od konce minulého roku. Ve studiu se vystřídali například fotbalisté Tomáš Řepka a Tomáš Ujfaluši, ale také hokejista Radek Duda nebo lyžař Ondřej Bank. „Pro mnoho lidí byl největším překvapením Jirka Procházka, český bojovník v MMA. Nejen tím sportem, ale také jeho duševní cestou,“ míní Ondřej Novotný.

„Nebojím se pokládat nepříjemné otázky, ptám se na to, co diváky zajímá. K tomu patří i dotazy na neúspěchy, prohry či třeba doping, protože to všechno je se sportem spojené,“ dodal.

(tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru