Kadlec s Novákem míří na Old Trafford! Udrží znovu nadržené Rudé ďábly na uzdě?

Loko Moskva – Fenerbahçe Istanbul (17.00, NOVA Sport 1)

Čtvrteční fotbalový svátek započne zápasem mezi Lokomotivem Moskva a Fenerbahçe Istanbul. Turecké peklo se pro ruský klub stalo osudným a z Istanbulu si Lokomotiv odvezl porážku 2:0, když se dvakrát trefil výborně hrající Souza.

[blog_program_info id=“6438150″]

Šance Lokomotivu na postup jsou malé, avšak ruská zima bude pro fotbalisty Fenerbahçe určitě velmi nepříjemná, a tak má Lokomotiv ještě stále šanci na postup.

Leverkusen – Sporting (19.00, NOVA Sport 2)

Dobrou výchozí pozici má také německý Leverkusen, který si z Lisabonu odvezl důležitou výhru 1:0.

[blog_program_info id=“6389570″]

Do domácí odvety tak mohou hráči Bayeru nastoupit ve větší pohodě a k postupu jim stačí neprohrát.

Liverpool – Augsburg (19.00, NOVA Sport 1)

Ve stejný čas začíná také další duel mezi Liverpoolem a Augsburgem. V prvním vzájemném střetnutí se jen potvrdilo, že Reds nejsou v současné době v oslnivé formě. Zápas v Augsburgu skončil bezbrankovou remízou, a tak Liverpool svou roli favorita nepotvrdil. 

[blog_program_info id=“6389534″]

Snadný los však stále dává svěřencům Jürgena Kloppa šanci na postup. Doma ale musí vyhrát, což by po mdlém výkonu z minulého týdne nemuselo být až tak snadné.

Manchester United – Midtjylland (21.05, NOVA Sport 1)

Mnohem pikantnější souboje budou k vidění od 21.00. Manchester United totiž musí odčinit nečekanou porážku 2:1, kterou si odvezl z Dánska. Stejně jako Liverpool jsou i United v současné době v krizi a výsledek z minulého týdne to jen potvrzuje. Rudí ďáblové mají ještě možnost složit reparát, ale Midtjylland bude bojovat ze všech sil.

[blog_program_info id=“6389535″]

Louis van Gaal každopádně slibuje, že jeho svěřenci budou na zápas pořádně nadržení.

Za dánský klub si minulý týden připsal svou premiéru Václav Kadlec a v případě postupu přes slavné United by to byl bezesporu jeden z největších úspěchů jeho kariéry. U toho by mohl být také další Čech, který obléká dres dánského Midtjyllandu, obránce Filip Novák. Čeští hráči tak mají možnost se na Old Trafford zapsat do historie.

Tottenham – Fiorentina (21.05, NOVA Sport 2)

Poslední z pětice zápasů proti sobě svede zdánlivě nejvyrovnanější soupeře. Tottenham bude doma obhajovat solidní výsledek 1:1 z Itálie.

[blog_program_info id=“6389571″]

Druhý tým Premier League zažívá výbornou sezonu, avšak podobně je na tom také italská Fiorentina, která se vyhřívá na třetím místě Serie A. Od 21.00 tak bude k vidění střetnutí toho nejlepšího z Anglie s tím nejlepším z Itálie.

Foto: Reuters
(tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru