Rady sázkařského experta: Manchester City si z Ukrajiny odveze vítězství. PSV doma neprohraje

PSV Eindhoven – Atl. Madrid: 10

Španělský celek se letos trápí v koncovce, a tak má hru postavenou hlavně na skálopevné defenzivě.

atletico madrid barcelona

Vynikající hru obrany potvrzuje od začátku sezony, a to jak v La Lize, tak v Lize mistrů. Od úspěšného receptu neustoupí družina kouče Simeoneho ani v Nizozemsku.

[blog_program_info id=“6381257″]

Domácí na podobný styl hry nejsou z tamní soutěže příliš zvyklí, a tak jim může dělat potíže. Na druhou stranu PSV se v koncovce momentálně hodně daří, v lize už devětkrát po sobě vstřelil minimálně dvě branky a v rámci LM dokázal před svými příznivci porazit Manchester United, Wolfsburg nebo CSKA Moskva. Eindhoven na domácí půdě uhájí alespoň bod.

Dynamo Kyjev – Manchester City: 2

Manchester City by rád letos v Lize mistrů uspěl, a tak kouč Pellegrini obětoval víkendový FA Cup.

Manuel Pellegrini

Proti Chelsea nastoupili v záloze a útoku hlavně mladíci, výsledkem byl nepříjemný, ale očekávaný debakl (1:5). Na Ukrajině bude všechno jinak, v základu se objeví Agüero, Sterling, Hart, Toure a další.

[blog_program_info id=“6381257″]

Pouze na marodce ale zůstávají Bony, de Bruyne nebo Mangala. Kyjev je na tom po zdravotní stránce lépe, na druhou stranu otazník visí nad největší hvězdou Jarmolenkem, což je pro domácí nenahraditelný hráč. Ukrajinská nejvyšší soutěž navíc stále spí zimním spánkem (začíná až v březnu), což se ukáže jako výrazný handicap. Manchester City po delší době zvítězí venku.

Foto: Reuters
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru