PALIČKOVY trenérské postřehy: Řezníček a Mahmutovič? V jejich situaci bych se možná zachoval podobně

Řezníček to řekl neomaleně

Úplně správné a fér to není, ale jako bývalý fotbalista a trenér tuto situaci dokážu pochopit. Pravidla to nezakazují a troufnu si říct, že kdybych byl na jejich místě, tak bych se možná zachoval podobně, i když s tím mravokárci nebudou souhlasit.

Děje se to běžné. V případech mezi Řezníčkem a Mahmutovičem  je rozdílné jenom to, že se k tomu brněnský hráč veřejně přiznal v médiích, což někoho mohlo dráždit.

řezníček

U Mahmutoviče je to pochopitelné ještě víc, když tady máme naši českou specialitu, kdy hráč na hostování nesmí nastoupit proti svému týmu a Olomouc hraje v příštím kole s Plzní.

Řezníček to řekl neomaleně, že se mu do Jablonce prostě nechce, což je samozřejmě špatně. To si musí kolektiv vyřešit mezi sebou. Nelíbí se mi na tom to, že Řezníček svým spoluhráčům dává najevo, že ho to v Jablonci nezajímá a že tam nemají šanci.

Ostravská výsledková bomba

Bombou ve výsledcích 18. kola byla suverénní výhra Baníku nad Zlínem 3:0, která asi všechny překvapila. Při těch změnách, které nastaly v Baníku, mají mladí hráči velkou motivaci a šanci ukázat se a je vidět, že když hrají na sto procent a běhají, tak mohou porazit i kvalitního soupeře, který je třeba trochu podcení. Tenhle výsledek je varováním pro další soupeře Baníku.

baník

Sparta si v nedělním zápase, který vysílal O2 Sport, zachovala dobrou formu z utkání s Krasnodarem. U Mladé Boleslavi se při prohře 0:2 ukázalo, že tři hráči Bořil, Skalák a Zahustel, kteří jim chybí, jsou pro ně velká ztráta. Zápas měl hořkou příchuť pro Baroše, který dostal po druhé žluté červenou kartu. 

Severočeské derby LiberecJablonec (3:2) se hrálo v nepříznivých klimatických podmínkách. Zase se ukázala vnitřní síla Liberce, trenér Trpišovský na podzim dokázal z neznámých hráčů vytvořit velice silný kvalitní tým, ze kterého je na hřišti cítit velká sounáležitost. Všechno podtrhl nejzkušenější hráč Bakoš, který vstřelil hattrick, což se mu podařilo vůbec poprvé.

Slavia přes všechny šance, které měla, v Jihlavě gól nevstřelila. Je to pro ni takový vykřičník do dalších zápasů.

[blog_program_info id=“6419999″]

Obávám se o Sigmu

Po tomto kole už je jasné, že o titul budou bojovat jen první dva týmy Plzeň a Sparta. O zbylé pohárové příčky si to rozdají další týmy. Na konci tabulky se trošku obávám o Sigmu Olomouc.

[blog_program_info id=“6406458″]

Foto: Facebook FC Zbrojovka Brno, FC Baník Ostrava
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru