Rady sázkařského experta: Domácí kluby čeká v Lize mistrů smutné úterý

Arsenal – Barcelona: 2

Arsenalu nevyšla před Ligou mistrů generálka zrovna optimálně, domácí celek o víkendu v rámci FA Cupu jen remizoval s druholigovým Hullem 0:0.

wenger

Kouč Wenger šetřil před Ligou mistrů celou řadu opor (Özil, Ramsey, Čech), Giroud se Sánchezem odehráli zhruba třicet minut. V pohárovém utkání se ale ukázal velký nešvar londýnského celku, a to je spalování šancí. Walcott, Welbeck i další doslova shořeli. Arsenalu chybí gólový zabiják, což je pro změnu kategorie, o kterou nemá Barcelona nouzi.

[blog_program_info id=“6367899″]

Katalánský celek má suverénně nejlepší složení ofenzivy na světě, trio Messi, Neymar, Suárez umí rozebrat jakoukoliv obranu na světě. Stopeři Arsenalu navíc mají své rezervy. Mertesacker sice vládne ve vzduchu, ale po zemi je to horší. Koscielny je zase schopen se nechat v každém utkání vyloučit, případně zavinit pokutový kop, a to už ani není řeč o jejich rychlostním deficitu vůči zmiňovaným hvězdám Barcelony. Hosté na Emirates Stadium zvítězí.

[blog_poll_start][poll id=“16″][blog_poll_end]

Juventus – Bayern: 2

Domácí celek si předehrál ligový zápas už v pátek a po čtrnácti výhrách v řadě přišla bezbranková remíza s Bolognou.

pogba

Juventusu vyschl střelecký prach v nesprávný moment, proti Bayernu se potřebují v koncovce prosadit. Bavorský klub totiž v koncovce vyjde naprázdno jen velice výjimečně, skvělou formu si dlouhodobě drží Lewandovski a Müller, zdravotně v pořádku je už také trio Ribéry, Götze, Robben.

[blog_program_info id=“6371734″]

Kouč Guardiola má tak příjemné starosti koho postavit do základu a koho v případě potřeby vystřídat. Bayern navíc hraje naprosto uvolněně, v Bundeslize má totiž titul už prakticky jistý, a tak se soustředí hlavně na Ligu mistrů. Německý velkoklub je společně s Barcelonou o kus dál než všechny zbývající týmy v Evropě a rozdíl se na hřišti potvrdí. Juventus navíc trápí některé absence, hrát nebude Sandro, mimo hru jsou i dlouhodobí marodi Asamoah a Cáceres. Bayern v Itálii o gól zvítězí.

[blog_poll_start][poll id=“17″][blog_poll_end]

Foto: Reuters
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru