PILNÉHO domácí hřiště: Mladá Boleslav přijela do Prahy na výlet. Místo boje o titul se teď musí ohlížet za sebe

[blog_program_info id=“6360686″]

Mladá Boleslav, která měla ještě teoretickou šanci se zapojit do boje o titul, se teď bude muset hodně často ohlížet za sebe, kde na její další zaváhání čekají další týmy, které si brousí zuby na pohárovou Evropu.

jarolím

Tým z města automobilů přijel do Prahy s vizitkou nejlépe střílejícího týmu Synot ligy, ale v tomto ohledu zůstali svěřenci Karla Jarolíma hodně za očekáváním. V útoku sice nastoupil Milan Baroš, který dal minule proti Baníku dva góly, jenže s míčem se na hřišti příliš často nepotkával.

Scházela mu větší podpora od středové formace. Nakopávané míče na Lukáše Mageru, který se je snažil sklepávat právě pro Milana Baroše, nebyly tou nejlepší taktikou na zaskočení sparťanské defenzivy.

Přečtěte si taky: Šural se znovu trefil, Baroš viděl červenou! Sparta potvrdila formu i proti Mladé Boleslavi

Jako kdyby se obránci viděli poprvé

Výsledkem útočné snahy, kterou Karel Jarolím ve druhé půli podpořil příchodem dalších ofenzivních hráčů, byly pouhé dvě střely na branku. A to je ze strany týmu, který chce bojovat o poháry skutečně málo. Mladoboleslavským se nedařilo ani v obraně.

Proti poslednímu Baníku sice Mladá Boleslav udržela čisté konto, ale na Letné obrana Středočechů vypadala, jako kdyby se hráči na hřišti viděli poprvé.

V první půli se jim vůbec nedařilo bránit svého bývalého spoluhráče Ondřeje Zahustela, kterému patřila celá pravá strana hřiště. A byla to právě nová posila letenských, která měla velkou zásluhu na prvním gólu Josefa Šurala.

josef šural

Mladoboleslavští obránci si nezvládali přebírat hráče, a Sparta se tak poměrně snadno dostávala do dalších slibných šancí. A když jednu z nich proměnil obránce Costa, bylo rozhodnuto.

Mladá Boleslav nejevila žádnou snahu se o výsledek jakýmkoli způsobem poprat a to pro mě bylo velké zklamání. Snad jediný, kdo snesl přísnější měřítko, byl čerstvý otec Tomáš Přikryl.

Jinak to vypadalo, jako kdyby Mladá Boleslav přijela na Letnou jen v roli jakéhosi sparingpartnera, aby si Sparta v klidu potrénovala na důležitou čtvrteční odvetu Evropské ligy v Krasnodaru.

[blog_program_info id=“6386744″]

Foto: Facebook FK Mladá Boleslav, AC Sparta Praha
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru