„Chtěla jsem si vzít život!“ plakala sesazená královna MMA Ronda Rouseyová v televizní show

V listopadu minulého roku se stalo něco, co většina světa považovala za nemožné. Královna MMA Ronda Rouseyová poprvé v kariéře prohrála. O titul ji v australském Melbourne připravila zápasnice Holly Holmová. A to dokonce knock-outem!

Přečtěte si také: Holly šokovala svět. „Neporazitelné“ Rondě uštědřila v kleci K.O.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=OwYj1q1i4Mc[/fve]

Otřesená ex-šampionka na tiskovou konferenci po zápase nedorazila, z oktagonu putovala rovnou do nemocnice. A vzápětí vzkázala prostřednictvím sociálních sítí fanouškům: Já se vrátím!

Co se jí honilo hlavou bezprostředně po porážce? Otevřeně o tom promluvila až ve včerejším díle jedné z nejsledovanějších amerických talk show.

Jen jsem seděla na ošetřovně, úplně na dně… Seděla jsem tam a přemýšlela: už neznamenám nic… Doslova jsem tam seděla a přemýšlela jsem, že si vezmu život. Vždyť už po mě neštěkne ani pes, když jsem to nezvládla…

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=iwCdv9iR8P8&feature=youtu.be&t=157[/fve]

Naštěstí pro všechny obdivovatele drsné krásky tyhle myšlenky byly jenom dočasné. Do reality ji vrátil její přítel z branže, Travis Browne.

Pak jsem zvedla oči a uviděla svého přítele. A řekla si, že musím zůstat naživu, protože s ním chci mít jednou děti. Nevím, jestli bych to bez něj zvládla.

Nyní se podle vlastních slov snaží poučit se ze svých chyb. Velký comeback je plánovaný na letošní podzim. A neváhá vyzvat ani přemožitelku Holmovou!

Jasně, že chci s Holly znova bojovat. Chci ji porazit!

Svět MMA se má na co těšit.

Foto: usatoday.com
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru