Pogba před Bayernem: Arturito dostane nakopáno, do boje o postup dáme všechno!

[blog_program_info id=“6371734″]

Německý útok proti italské obraně

Oba celky se pyšní skvostnou formou, z posledních 10 zápasů mají oba shodně devět výher a jednu bezgólovou remízu – Bayern proti Leverkusenu, Juventus proti Bologni. Zápas se ponese především ve znamení souboje ofenzivy Bayernu s defenzivou Juve.

Dvojice LewandowskiMüller již v letošní sezoně rozvlnila sítě ve 46 případech, ale svěřenci trenéra Allegriho dokázali udržet čisté konto v posledních devíti zápasech! Taktická rozdílnost je však až neuvěřitelná, Guardiolův Bayern ve skupinové fázi (6 zápasů) nastřílel celkem 19 branek. Oproti tomu Juventusu stačilo na postup pouhých šest gólů v šesti zápasech!

„Trénink je hotov a Ribéry a spol. míří na letiště.“

Vidal se vrací do Turína

Pikantní souboj čeká útočníka Juventusu Maria Mandžukiče, který v minulosti oblékal dres bavorského velkoklubu. Opačným směrem putoval chilský záložník Arturo Vidal, který se po čtyřech letech v Juventusu vrátil zpět do Německa, kde dříve oblékal dres Leverkusenu. Vidal přišel jako náhrada za Bastiana Schweinsteigera, ale očekávání zatím nenaplňuje a místo v základní sestavě jisté nemá.

Na vzájemnou konfrontaci už se těší opora Juventusu Paul Pogba, který v rozhovoru pro UEFA prohlásil, že po loňské finálové prohře je odhodlání uspět ještě větší.

Proti Bayernu jsme hráli už v sezoně 2012/2013, a to byli opravdu dobří, ten rok Ligu mistrů vyhráli. Ani teď nejsme favorité, ale právě to pro nás může být výhoda. Nemáme co ztratit. Ve vyřazovací fázi Ligy mistrů už nejsou malé kluby a my do toho dáme všechno, abychom postoupili.

Paul Pogba

Jaké jsou největší hrozby Bayernu v Lize mistrů? Juventus je má přehledně zpracované.

A co říká Pogba na Vidala?

Nebudeme čelit jen jemu, nastoupit může také Kingsley Coman, druhý hráč ex-Juve. Všichni známe Arturovy kvality a na tréninku se zaměříme na to, jak jeho i další hráče Bayernu zastavit. Známe ho, takže dostane trochu nakopáno – ale nic zákeřného! Doufám, že proti mému kamarádovi ‚Arturitovi‘ vyhrajeme.

Paul Pogba

Juventus před zápasem vydal motivační video – na co se bude zítra spoléhat? Hlavní faktory jsou síla, vášeň, sebeobětování a víra. A hlad po výhře.

[fve]https://youtu.be/HigbdXWlD4U[/fve]

Odhodlání je skutečně veliké a celá Evropa může svou pozornost upřít do Turína – mimo hru sice určitě budou Cáceres (Juventus), Badstuber, Boateng a Javi Martínez (všichni Bayern), ale i tak se jedná o souboj evropských titánů!

[blog_poll_start][poll id=“17″][blog_poll_end]

[blog_program_info id=“6371734″]

Foto: Reuters
(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru