Džeko nedal do prázdné, Salah trefil branku z nulového úhlu. AS Řím v lize bavil

[blog_program_info id=“6351074″]

Hráč se zkušenostmi z české ligy či Bundesligy v současné době hostuje v AS Řím z Manchesteru City, ale pověst obávaného střelce zatím Edin Džeko nenaplňuje. Až do neděle zaznamenal v sedmadvaceti zápasech pouhých 6 branek a není divu, že se znovu stal terčem posměchu.

Hostující hráči již rezignovaně počítali s tím, že prohrávají 1:0, ale Edin Džeko neuvěřitelně minul. Za stavu 0:0 takhle trestuhodně zahodil Maiconovu pobídku před prázdnou bránu:

[fve]https://youtu.be/DCe6-kingro[/fve]

Bosenský forvard přežil několik minut posměchu a ve 30. minutě už se mohl smát on sám – pas krajana Pjaniče si zpracoval hrudníkem a chladnokrevně propálil brankáře. V 89. minutě ještě zúročil centr Perottiho a svým druhým gólem uzavřel skóre na stavu 5:0.

Salah skóroval z nulového úhlu

Ještě předtím se však blýskl jeho egyptský spoluhráč Mohamed Salah. Po hodině hry využil Džekova přiťuknutí za obranu ke zvýšení na 3:0 a o 2 minuty později sám předvedl málo vídaný kousek. Nainggolan vyslal Salaha vpřed dlouhým nákopem a už se zdálo, že celá akce bude zmařena špatným zpracováním.

Míč už byl skoro v moci brankáře Alastry, ale Salah míč udržel a levačkou od brankové čáry zatočil balon krásně do sítě!

https://twitter.com/marathonbet/status/701705003472302081

Po necelém roce se fanouškům ukázal na hřišti také Nizozemec Kevin Strootman a dal fanouškům další důvod k radosti. Pohádková a přesvědčivá výhra trochu uklidnila domácí tifosi, které rozhodně netěší Džekova gólová impotence či absence klubové ikony Francesca Tottiho, který byl údajně před zápasem poslán domů za nevybíravou kritiku týmu.

Na záznam zápasu se můžete podívat prostřednictvím O2 TV.

[blog_program_info id=“6351074″]

(tom)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru