FA Cup: Arsenal v sobotu prověří druholigový Hull. Chelsea v neděli hostí Manchester City

[blog_program_info id=“6339694″]

Arsenal sehrál minulou neděli mimořádně důležitý zápas proti Leicesteru, který zvládl a stáhl tak rozdíl v tabulce na pouhé dva body.

Theo Walcott arsenal

Výborný výkon podal opět Petr Čech, který inkasoval pouze z penalty. Na jeho výkony Arsenal v FA Cupu spoléhat nebude a šanci dostane David Ospina.

V sobotu od 13.40 totiž Gunners narazí na druholigový Hull City. Pikantní souboj nejlepšího celku druhé ligy se třetím týmem nejvyšší soutěže vysílá živě stanice NOVA Sport 1.

[blog_program_info id=“6339694″]

Střetnutí rozdílných soutěží je na programu také v neděli, kdy Blackburn doma přivítá West Ham. Kladiváři narazili v minulém kole na Liverpool a v odvetě ho díky gólu v poslední minutě nastavení dokázali porazit.

Blackburn by pro ně měl být určitě jednodušším soupeřem, avšak jak už se v FA Cupu mnohokrát potvrdilo, zde nemají favorité nikdy nic jisté. Přímý přenos utkání vysílá od 14.55 stanice NOVA Sport 1.

[blog_program_info id=“6349450″]

Velmi zajímavý souboj čeká v neděli odpoledne dva anglické velkokluby. Chelsea totiž narazí na Manchester City, a tak bude k vidění bitva opravdových velikánů. Blues zažívají jednu z nejhorších sezon, ale i tak jsou stále týmem, který dokáže porážet kohokoliv.

Pro Chelsea je navíc FA Cup jedna z posledních možností, jak se probojovat do evropských pohárů pro příští rok. Proti ale bude finalista Capital One Cupu a současně čtvrtý tým v lize, a tak bude rozhodně na co se dívat. Zápas vysílá živě stanice NOVA Sport 1 od 16.55.

[blog_program_info id=“6349452″]

Foto: Reuters
(tz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru