Ring Ondřeje NOVOTNÉHO: Těšte se na souboj Cerrone vs. Oliveira v přímém přenosu

[blog_program_info id=“6349489″]

Na svém twitteru se omluvil a stejně tak Cody vyjádřil naději, že mu UFC ještě nějakého soupeře sežene. To se i stalo a 4 dny před váhou vzal svůj první zápas v UFC Augusto Mendez z Brazílie s bilancí 5-0.

Nové smlouvy s UFC podepsali Alistair Overeem a mladíček Sterling. Vypadá to, že nabídka UFC byla skutečně největší a také ambice obou borců zřejmě přesahují momentálně všechny ostatní organizace a jejich pásy.

McGregor je snadno k poražení

Eddie Alvarez se nechal slyšet, že Conor McGregor je snadno k poražení a že jakmile jej někdo při smyslech dostane do ruky, tak jeho bublina splaskne.

mcgregor dos anjos

Udivuje jej, že proti němu zatím nikdo pořádně nehnal boj na zem, a Mendes dle něho nebyla zkouška, neb wrestler má založen svůj styl na čisté síle a tu nemohl Chad Mendes během 14 dní, které měl na přípravu, když bral zápas za Alda, dohnat. V nadcházejícím zápase tipuje jasné vítězství Dos Anjose, pakliže jej Brazilec vezme na zem.

conor mcgregor

Rafael Cordeiro, šéftrenér Kings MMA, která momentálně drží dva pásy UFC (Werdum a Dos Anjos), předpovídá, že Anjos utrápí Conora na zemi během 3. až 4. kola, a to tak, že si Conor sám řekne o ukončení zápasu.

Válka slov pokračuje a přidal si i Anderson Silva, kterému vadí, že se Conor neustále naváží do Brazilců.

silva

Sám Anderson Silva má na programu zápas, který asi pro jednoho z jeho účastníků možná již definitivně uzavře cestu k titulu. Jak Anderson, tak Bisping věří, že vítězství je posouvá hodně vysoko v titulových ambicích střední váhy, ale obecně se soudí, že je to především prohra, která pro veterány znamená skoro jistý konec nadějí.

Již na UFC 148, kde Silva naposledy obhájil svůj titul, se Bisping těšil, že Silvu potká, ale děje se tak až nyní, o 4 roky později. Bisping se k titulové šanci nikdy nedostal, neb v podstatě třikrát shořel vždy duel před možným titulákem, a to s Belfortem, Sonnenem a Rockholdem, který titul drží nyní.

Právě Rockhold bude svůj titul obhajovat pravděpodobně proti bývalému šampiónovi Weidmanovi. Jeho trenér se nyní v rozhovoru trochu otevřel a tvrdil, že Weidman měl před zápasem nadvakrát zlomenou nohu a nemohl si ji dát ani do sádry, neb by to každý viděl. Díky tomu tak byla jeho příprava tragická a nemohl mít téměř žádné kardio tréninky a samozřejmě i vše ostatní bylo velmi omezené. Odveta se plánuje na UFC 199.

Další díl nekonečné ságy UFC, ale i Bellatoru, na vás čeká již tento víkend. Nejprve se na Bellator 149 představí legendy Shamrock vs. Gracie a následovat je budou legendy ulice Kimbo vs. Dady 5000.

No a následně se v noci z neděle na pondělí můžete těšit na přímý přenos UFC Cerrone vs. Oliveira.

Sledujte zápas prostřednictvím O2 TV.

[blog_program_info id=“6349489″]

ufc

Ondřej Novotný Autor článku
Ondřej Novotný
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru