VIDEO: Řízek Gudas předvedl další brutální zákrok. Je to idiot, říkají o něm. Proč?

Český trojlístek v dresech Philadelphie byl opět vidět. New Jersey inkasovalo na domácím ledě šest gólů. Michal Neuvirth v bráně předvedl 21 zákroků a Jakub Voráček předvedl sebevědomou gólovou akci. Byla to jeho devátá trefa v sezoně.


Nejvíce byl ale vidět obránce Radko Gudas. Ramenem do hlavy to schytal levý křídelník Bobby Farnham. Trest za tuhle zákeřnost? Pět minut plus do konce utkání.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=SvDilFX9mbU&app=desktop#action=share[/fve]

Vše se odehrálo v polovině první třetiny. Gudas si na ledě pobyl pouhé 2 minuty a 47 vteřin. Vše bude posuzovat disciplinární komise a je pravděpodobné, že dostane dodatečný trest.

Připomeňme si, jak český buldozer řádil minulý týden proti Buffalu. Takhle to odnesl Daniel Catenacci. Bez puku a s hlavou dole schytal také tvrdý úder na hlavu. Jeho kontroverzní zákrok vyvolal řadu vášnivých emocí.

[fve]https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=rymvwhFWJDs[/fve]

„Je to idiot. Hraje nečistě, najede na nováčka a jde přímo po jeho hlavě. Je to idiot a to je všechno, co k tomu lze říct,“ komentoval Gudasovu hru pro americkou rozhlasovou stanici kapitán Columbusu Nick Foligno.

Tehdy Gudas ještě trestu unikl. Tentokrát se mu to už s velkou pravděpodobností nepodaří.

[blog_program_info id=“6312502″]

Foto: Reuters
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru