Rady sázkařského experta: Gent doma opět neprohraje. A co Real v Římě?

Gent – Wolfsburg: 10 (O2 Sport, 20.45)

[blog_program_info id=“6312505″]

Postup belgického mistra do vyřazovací fáze Ligy mistrů je patrně největší senzací celé soutěže. Domácí navíc mají splněno, a tak nejsou v prvním osmifinále pod tlakem.

Před svými příznivci dokázal Gent porazit Petrohrad i Valencii, remizoval s Lyonem. Belgická nejvyšší soutěž je navíc v plném proudu, přestávka tam byla dokonce ještě kratší než v Německu.

Hosté měli v poslední době výsledkové výkyvy, ztráta gólmanské jedničky Benaglia s kanonýrem Dostem kvůli zranění je pro ně citelnější než se zdá. Na cizích hřištích se německému celku nedaří, a to jak v Lize mistrů, tak v Bundeslize. Wolfsburg venku nezvítězí, domácí uhrají minimálně bod.

AS Roma – Real Madrid: oba dají gól – ANO (O2 Sport, 20.45)

[blog_program_info id=“6312505″]

Oba celky vyznávají ofenzivní styl hry, což by mělo být ve vzájemném utkání znát.

Na Real Madrid je pod taktovkou Zinedina Zidana radost pohledět, i když je pravdou, že doma je „Bílý balet“ mnohem lepší než venku, kde zatím o výsledky dost bojuje.

Horší výkony na cizích hřištích souvisí se zraněním Garetha Balea, jeho alternativa James Rodríguez není v koncovce ani zdaleka tak produktivní jako levonohý Velšan.

Mimo hru jsou rovněž obránci Marcelo a Pepe.

Řím měl v základní skupině Ligy mistrů velké potíže v defenzivě, když inkasoval šestnáct branek. V koncovce se naopak prosadil jedenáctkrát.

Gólová přestřelka by tentokrát nemusela být jen přáním fanoušků.

Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru