Rady sázkařského experta: Petrohrad neprohraje. A jak skončí šlágr PSG – Chelsea?

 Benfica – Petrohrad: 02 (O2 Sport, 20.45)

Zenit Petrohrad patřil v základních skupinách Ligy mistrů mezi nejlepší týmy. Jako první si zajistil postup do další fáze, z šesti utkání nevyhrál pouze to poslední, ve kterém už o nic nešlo.

Útočník Dzyuba zaknihoval šest branek v šesti zápasech.

Nevýhodou hostujícího celku je ale fakt, že ruská nejvyšší soutěž ještě nezačala. Tým však absolvoval solidní přípravu, ve které se mužstvu dařilo. Z pěti zápasů čtyřikrát vyhrál, v pátém duelu si připsal výhru v penaltovém rozstřelu, klub se tak radoval z celkového prvenství na Atlantic Cupu.

Kádr navíc v zimní pauze doplnili Mauricio, Zhirkov a Kokorin.

Domácí Benfice generálka na Ligu mistrů nevyšla. O víkendu prohrála v důležitém duelu s Portem (1:2) a přišla o vedoucí příčku v portugalské nejvyšší soutěži.

Lisabonský klub se letos prezentuje hodně ofenzivní hrou, v pohárové Evropě (LM) měl tým ale rezervy, zejména v defenzivě.  Petrohrad se tedy v Portugalsku gólově prosadí a do odvety si odveze dobrý výsledek.

[blog_program_info id=“6303167″]

PSG – Chelsea: 1 (ČT Sport, 20.45)

Paris SG má prakticky titul v Ligue 1 už nyní jistý, může za to rekordní série zápasů bez porážky. Kouč Laurent Blanc podepsal s francouzským klubem nový kontrakt a může pokračovat v úspěšné práci.

Majitel každopádně chce zlepšení v rámci Ligy mistrů, čemuž jsou podřízeny už letošní cíle. O víkendu proto odpočívala největší ofenzivní hvězda Zlatan Ibrahimović, bez něj tým pouze remizoval s Lille (0:0).

Anglický klub prožívá tristní sezónu, ve které nebojuje o titul ani účast v Lize mistrů, v posledních ligových zápasech se mužstvo ale přeci jen zvedlo. Velkou zásluhu na tom má produktivní Diego Costa.

Chelsea nicméně trápí marodka na defenzivních postech, ze základu vypadl dlouhodobě zraněný Zouma, zcela fit není ani Terry.

Paris SG  potvrdí fazónu v probíhajícím ročníku a na domácí půdě zvítězí.

[blog_program_info id=“6299530″]

Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru