Liga mistrů: Přišel a rozhodl. Jak Cavani krásně zajistil PSG vítězství nad Chelsea?

Rozhodnutí přišlo v nastavení

Domácí Benfica byla v nepříliš záživném utkání lepším týmem a Zenit přestřílela. Velkou šanci měl v 69. minutě Nicolás Gaitán, Jurije Lodygina v brance Zenitu ale nepřekonal.

Bojovný duel plný žlutých karet našel vítěze až v nastaveném čase. V 90. minutě šel pod sprchy po druhé žluté kartš obránce Zenitu Domenico Criscito a domácí následný přímý kop v 1. minutě nastavení využili. Hlavou o vítězství Benfiky rozhodl Jonas.

[blog_program_info id=“6303167″]

[blog_poll_start][poll id=“89″][blog_poll_end]

Radost přinesl Cavani

První šanci vyhecovaného utkání způsobil ve 23. minutě David Luiz, který nechal za svými zády Diega Costu. Maskovaný střelec Chelsea si však vylámal zuby na skvělém Kevinu Trappovi.

Závěr první půle vzal do svých rukou John Obi Mikel. Nigerijský reprezentant v 38. minutě fauloval před pokutovým územím Lucase Mouru. K přímému kopu se postavil Zlatan Ibrahimovič a napálil právě ve zdi stojícího Obiho Mikela, od kterého se míč odrazil za záda bezmocného Thibauta Courtoise.

Ještě před odchodem do kabin však osmadvacetiletý záložník svou chybu napravil a po rohovém kopu vyrovnal na 1:1.

https://twitter.com/CheIseaVines/status/699697248804982789

Do druhé půle nastoupila Chelsea hladová a v 49. minutě se do akce řítil Costa, skvělého Trappa ale nepřekonal. Rozhodnutí přišlo až dvanáct minut před koncem, když se po úžasné Di Maríově přihrávce prosadil střídající Edison Cavani.

[blog_program_info id=“6303167″]

[blog_poll_start][poll id=“88″][blog_poll_end]

Foto: Reuters
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru