Rady od sázkařského experta: Ve dvou soubojích o čelo tabulky Premier League padnou remízy

Sunderland – Manchester United: 2 (Digi Sport 1)

Manchester před týdnem urval remízu na půdě Chelsea (1:1) a za bod může děkovat skvělému de Geovi, který chytl soupeři tři tutovky. Výtečný gólman je každopádně velkou oporou mužstva, které má druhou nejlepší defenzivu v rámci Premier League.

[blog_program_info id=“6270706″]

Tým se zlepšuje rovněž směrem dopředu, vedle Rooneyho a Martiala dává o sobě vědět Lingard, zmíněným hráčům jen chybí větší efektivita v koncovce. Proti prostupné defenzivě domácích se ale prosadí a nějakou tu branku vstřelí.

Bournemouth – Stoke: 1

Stoke prohrálo třikrát v řadě a rovněž na půdě nováčka z Bournemouthu to nebudou mít hosté zrovna jednoduché. Domácí „Třešínky“ mají i přes prohru s Arsenalem (0:2) solidní formu. Do sestavy se navíc vrátil po zranění kanonýr Wilson, který měl skvělou první část podzimu. S týmem také trénuje Gradel. Šíře kádru je tak nejlepší od začátku soutěže. Bournemouth zužitkuje menší hřiště a na Vitality Stadium zvítězí.

Crystal Palace – Watford: 0

Domácí celek má suverénně nejhorší formu v celé soutěži, z posledních šesti utkání vydoloval pouze bod, tabulkový propad je tak zřetelný. Rovněž Watford se aktuálně trápí, v tabulce má jen o bod víc než jeho víkendový soupeř. Vyrovnaný duel bude patrně hodně dietní na branky a klidně může skončit bezbrankovou remízou.

Everton – W.B.A.: 1

Everton se dostal v poslední době do výborné formy, včetně FA Cupu zaknihoval třikrát v řadě totožný výsledek (3:0). A podobně by si mohl vést i tentokrát. V ofenzivě září trio Lukaku, Barkley a Lennon, rovněž defenziva se zpevnila. Liverpoolský celek je dokonce třetím nejproduktivnějším týmem Premier League, když zaznamenal už 46 branek, o jednu víc mají na svém kontě Leicester a Manchester City! WBA skórovalo během posledních čtyř utkání pouze jednou a diametrální rozdíl v koncovce bude znát.

Norwich – West Ham: 2 (O2 Sport)

Forma domácího celku je doslova hrůzostrašná, nováček soutěže prohrál pětkrát v řadě a propadl se až na sestupové příčky. Týmu zatím nevyšlo zimní posílení kádru, během kterého byli „Kanárci“ suverénně nejaktivnější.

[blog_program_info id=“6274289″]

West Ham se naopak drží pořád v horní třetině tabulky, což je skvělý výsledek. „Kladiváři“ se v koncovce zvedli, což potvrdí i na půdě Norwiche.

Swansea – Southampton: 2

Hosté mají v posledních týdnech parádní fazónu, z posledních pěti utkání získali 13 bodů za čtyři výhry a jednu remízu. Tým nabral sebevědomí, což se projevuje především v koncovce. Proti Swansea sice bude chybět vykartovaný Wanyama, i bez něj má tým ale dobré šance nějaký ten bodík z velšské půdy vydolovat. Domácí se stále trápí v koncovce, více než jednu branku vstřelili pouze jednou v předešlých deseti ligových zápasech.

Chelsea – Newcastle: 1 (O2 Sport)

Chelsea remizoval před týdnem s Manchesterem United (1:1), tabulkově tak stále zůstává v dolní polovině Premeir League. Londýnský klub přišel na půl roku o stopera Zoumu, což je nepříjemnost. V základu jej sice nahradí Cahill, na lavičce ale už další rovnocenná alternativa do středu obrany není.

[blog_program_info id=“6274291″]

Proti Newcastlu jsou ale domácí poměrně jasným favoritem, defenziva „Strak“ má totiž navzdory poslední výhře problémy. Hosté inkasovali třetí nejvyšší počet branek v soutěži.

Arsenal – Leicester: 0 (O2 Sport)

Arsenal musí proti vedoucímu Leicesteru bodovat, jinak může na titul zapomenout. Petr Čech má dobrou fazónu a mohl by „Lišky“ přibrzdit, na výhru to ale stačit nebude, ofenziva Leicesteru je příliš spolehlivá, branku nevstřelila jen třikrát.

[blog_program_info id=“6284368″]

V poslední době se dostali navíc do formy oba hlavní tahouni Leicesteru (Vardy s Mahrezem). Hosté se gólově prosadí a na Emirates Stadium uhrají bod.

Aston Villa – Liverpool: 0 (O2 Sport)

Domácí celek v minulém kole zvítězil, nicméně stále zůstává poslední a na záchranu ztrácí osm bodů! Z posledních pěti utkání ale prohrál pouze jednou, dílčí nárůst formy je tak patrný.

[blog_program_info id=“6284369″]

Ve Villa Parku tým neprohrál už čtyřikrát po sobě, vzhledem k formě Liverpoolu může pomýšlet na body i tentokrát. Hosté se pod Kloppem trápí, řada zápasů se rozhodla až v posledních minutách. Mají navíc v nohách pohárový duel, domácí budou odpočatí.

Manchester City – Tottenham: 0 (O2 Sport)

Oba celky patří mezi čtyři týmy, které si mohou dělat ambice na zisk mistrovského titulu. Zatímco Manchester v posledních kolech ztrácel, Tottenham se po čtyřech výhrách v řadě posunul na druhou příčku.

[blog_program_info id=“6284371″]

„Kohouty“ zdobí nejlepší obrana v Premier League, hosté udrželi defenzivu pod hranicí dvaceti inkasovaných branek. Defenziva domácích není o mnoho horší (26 branek), ale v posledním utkání s Leicesterem se ukázala její zranitelnost (1:3), zejména když nastoupí pomalejší Demichelis se Zabaletou. Oba celky si body rozdělí.

Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru