Speciální návrat speciálního kouče. Brzo budu zpět, prohlásil Mourinho

V prosinci portugalský kouč José Mourinho přišel o místo v londýnské Chelsea. Kam dál? Diskutovalo se o řadě evropských destinací, ale i o Číně. Nyní ale vše nasvědčuje tomu, že jeho další štací bude Manchester United.

Special One prozradil, že se mu z Anglie opravdu nechce.

Když byly děti malé, mohli jsme se stěhovat a poznávat nové země, v mém případě jiné kluby, jiný fotbal. Dnes už potřebuje rodina nějakou stabilitu,“ řekl José Mourinho v rozhovoru pro Sky Sports.

José Mourinho hovoří poprvé od vyhazovu z Chelsea.

Přečtete si taky: Sbohem, Van Gaale! Mourinho údajně podepsal smlouvu s Manchesterem United

Poznal jsem anglickou, italskou, španělskou ligu. Tři nejlepší ligy na světě. Vždycky jsem ale říkal, že potřebuji soutěžit. Každý týden. Ve Španělsku – to byl úžasný klub, ale v podstatě jsem měl čtyři zápasy do roka. Barcelona – Real Madrid, Real Madrid – Barcelona.

José Mourinho

„V této chvíli jsem bez práce. Netuším, kam mě fotbal přivede. S fotbalem nikdy nevíte. Ale určitě, určitě, určitě – domovem pro naší rodinu bude vždycky Londýn,“ nechtěl nic konkrétního naznačovat José Mourinho.

Ale i jemu je jasné, že v hlavním městě zůstat nemůže.

manchester united

„Jako profesionál jsem připravený se stěhovat. Myslím si, že je jasné, že se stěhovat musím. Jako trenér pracuji od roku 2000. V roce 2007 jsem na pár měsíců přestal. Tohle je druhé období v mé trenérské kariéře, kdy nepracuji. Takže to není žádné drama. A určitě se brzo vrátím!“ slíbil Mourinho.

[blog_poll_start][poll id=“83″][blog_poll_end]

Přečtěte si taky: Chelsea vs. Manchester United: souboj spících titánů. TOP 5 zápasů historie

Foto: Reuters, mirror.co.uk
(kl)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru