Top 10 zimních přestupů, které ovlivní druhou část Synot ligy

Jiří Skalák (Mladá Boleslav -> Brighton)

Přestupem upečeným na poslední chvíli přišla Mladá Boleslav o jednoho z nejlepších fotbalistů ligy. Sám útočník naopak získal možnost nakouknout do anglického fotbalu. Když se bude dařit, mohl by v dresu Brightonu za rok okusit možná i Premier League.

Přečtěte si také: Skalák a ti druzí! Kdo v Anglii utrácel nejvíc a kdo byl lakomec? Přehled NEJ přestupů z Deadline Day!

Ondřej Zahustel (Mladá Boleslav -> Sparta)

Mladá Boleslav neudržela ani druhého reprezentanta.  Na oplátku ale od Sparty získala Tomáše Přikryla a Lukáše Pauscheka. Zahustel si v rudém dresu bude muset zvykat kromě větší konkurence také na novou pozici pravého krajního obránce.

Přečtěte si také: Zahustel je ve Spartě! Ta do Boleslavi posílá Přikryla s Pauschekem. Komu se přestup vyplatí víc?

Václav Procházka (Plzeň -> Osmanlispor)

Forma reprezentačního stopera šla na podzim výrazně dolu nejen v českém dresu, ale také v tom plzeňském. S angažmá v aktuálně 12. celku turecké ligy by mohla přijít nová motivace, což by zcela jistě kvitoval i Pavel Vrba.

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/686892167722319872

David Pavelka (Liberec -> Kasimpasa)

Do Turecka zamířil i čtyřiadvacetiletý záložník Liberce. Severočeská jistota posledních sezon se sice do zahraničí nehrnula, ale šestá Kasimpasa o českého reprezentanta velmi stála a dala nabídku, která se neodmítá. Pavelka by měl v istanbulském klubu patřit k lídrům.

https://twitter.com/Mikehollands3/status/693927311381499905

 

Josef Šural (Liberec -> Sparta)

Největší zimní přestup Synot ligy. V přetahované pražských S se nakonec radovali Letenští. Pětadvacetiletý útočník podepsal do léta 2019 a Sparťané museli kromě peněz obětovat i mladíka Ondřeje Karafiáta.

Přečtěte si také: VIDEO: To byla paráda! Takhle Šural střílí za Spartu. I když zatím jen na tréninku

Aidin Mahmutovič (Plzeň-> Olomouc)

V prosinci 2014 přišel jako velká hvězda z Teplic do Plzně. V mistrovském týmu se však příliš neprosadil. Letos odehrál pouze devět ligových zápasů a vstřelil pouhé tři branky. V Olomouci by měl mít místo v základu jisté.

Egon Vůch (Plzeň -> Liberec)

Po odchodu Pavelky a Šurala získali pod Ještědem alespoň tohoto plzeňského záložníka, který přichází na půlroční hostování. K hostování navíc Liberec „uhádal“ i opci na přestup.

Michal Švec (Slavia -> Bohemians 1905)

Kariéra bývalé defenzivní naděje českého fotbalu pomalu uvadá, o čemž svědčí i odchod z obrozené Slavie do o záchranu bojujících Bohemians. Osmadvacetiletý „Švícko“ bude v Ďolíčku hostovat do konce sezony.

Josef Hušbauer (Sparta -> Slavia)

Slávistické vedení se v přestupovém období velmi činilo a získalo i „kovaného Sparťana“, na kterého tak místo boje o sestavu v našlapané sestavě rudých čekají vůdcovské povinnosti v sešívaném dresu.

Přečtěte si také: Hušbauer jde ze Sparty do Slavie! Fanouškům se ohlásil z New Yorku

Roman Hubník (Olomouc -> Plzeň)

Kvůli rodinným problémům odešel před sezonou nečekaně domů na Hanou. Z hostování se nyní vrací a v obraně by měl bez potíží zacelit díru po Václavu Procházkovi.

Roman Hubník na dnešním dopoledním tréninku 🙂 #FCVPnaMalte

Zveřejnil(a) FC Viktoria Plzeň dne 30. leden 2016

[poll id=“78″]

Foto: Facebook
(rw)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru