Rady od sázkařského experta: „Arsenal nevyhraje!“ říká Roman Kovařík

Arsenal – Southampton:  0 (živě O2 Sport)

[blog_program_info id=“6170970″]

Arsenal má potíže, londýnský celek nevyhrál už třikrát v řadě a přišel o první příčku. V posledním duelu (Chelsea 0:1) se navíc nechal vyloučit stoper Mertesacker, kterého čeká disciplinární trest. Návrat z marodky sice hlásí Sánchez a s tréninkem začal i Wellbeck, start posledně jmenovaného by byl ale zbytečným riskem. Southampton se naopak dostal do formy, hosté vyhráli třikrát po sobě, gólově se navíc uvedla nová posila Austin.

Přečtěte si také: Premier League: Arsenal si brousí nože na pomstu. Vrátí „Svatým“ debakl?

Arsenal Olivier Giroud

Leicester – Liverpool: 1 (živě Digisport 1)

[blog_program_info id=“6167344″]

Domácí celek se vrátil do čela Premier League a nutno dodat, že zaslouženě. „Lišky“ od začátku soutěže prohrály pouze dva zápasy, což je nejméně ze všech mužstev. Leicester se může chlubit i druhou nejlepší ofenzivou a nejlepším střelcem (Vardy – 16). Liverpool neudržel čisté konto už čtyřikrát v řadě, tentokrát se bude vracet na Anfield bez bodového zisku.

Norwich – Tottenham: 2

Norwich zaknihoval třetí porážku v řadě,  na vině je především hodně špatná defenziva. Během zmíněných duelů inkasoval hned jedenáct branek (Stoke 1:3, Bournemouth 0:3, Liverpool 4:5), což je strašně moc.  Obrovských individuálních chyb se dopouští i ti nejzkušenější, naposledy se pod porážku podepsal školáckou chybou kapitán týmu. Tottenham prohrál od začátku soutěže jen třikrát a aktuálně má skvělou fazónu. Jasná 2.

tottenham

Sunderland – Manchester City: 2

Manchester City se stále nemůže vybabrat ze série průměrných výsledků na cizích hřištích, naposledy remizoval na půdě West Hamu (2:2), venku vyhrál jediné z posledních šesti utkání. Hlavní potíž tkví v defenzivě, která je za hranicemi města mnohem prostupnější. Sunderland se v poslední době gólově probral, tým skóroval už čtyřikrát v řadě, zejména exreprezentační útočník Defoe chytil druhou mízu.

West Ham – Aston Villa: 1

Londýnský celek byl v minulém kole hodně blízko výhře nad Manchesterem City (2:2), hosté bohužel měli ve svém středu nezadržitelného Agüera. V duelu s poslední Aston Villou jsou papírovým favoritem, opravňuje k tomu především diametrální rozdíl ve skóre. Zatímco poměr vstřelených a inkasovaných branek je u domácího celku dobrý (+8), hosté jsou na tom podstatně hůře (-20)!

Přečtěte si také: Skalák a ti druzí! Kdo v Anglii utrácel nejvíc a kdo byl lakomec? Přehled NEJ přestupů z Deadline Day!

Aston Villa Manchester United

Crystal Palace – Bournemouth: 1

Londýnský celek se od začátku soutěže potýká s průměrnou produktivitou, a tak se celou zimu čekalo, kdo ofenzivu mužstva posílí, nakonec je novou tváří v kádru Crystal Palace Emanuel Adebayor. Reprezentant Toga dlouho nehrál, a tak jeho přínos nemusí být okamžitě viditelný, nicméně fyzické parametry i zkušenosti můžou domácím pomoci, zejména proti nováčkovi z Bournemouthu, který se na venkovních hřištích trápí.

Manchester United – Stoke: 0

Manchester prožívá letos hodně těžkou sezonu, týmu se nedaří výsledkově ani herně. Přes množství ofenzivních hvězd se tým trápí v koncovce. Statistici dokonce spočítali, že „Rudí ďáblové“ v posledních jedenácti zápasech na Old Trafford neskórovali ani jednou během první půle! Nálady fanoušků jsou tak celkem pochopitelné.  Stoke má s produktivitou rovněž potíže, remíza se tak vyloženě nabízí.

Přečtěte si také: Guardiola? To je pro Tourého konečná… Aspoň podle jeho agenta

Football - Watford v Manchester United - Barclays Premier League - Vicarage Road - 21/11/15 Memphis Depay celebrates after scoring the first goal for Manchester United Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

W.B.A. –  Swansea: 02

Velšský celek vyhrál po utkání s Watfordem rovněž nad Evertonem (2:1) a dostal potřebný doping do dalších bojů o záchranu. Z nejhoršího venku ale ještě Labutě nejsou, od sestupu je dělí jen pět bodů. Rovněž domácí si nemůžou pískat, v tabulce sice mají o tři body více, ale Swansea jim dýchá na záda.

Everton – Newcastle: 1 (Digisport 2)

[blog_program_info id=“6176332″]

Poslední ligový zápas příliš nevyšel budoucí defenzivní hvězdě Anglie, Johnu Stonesovi, který se podepsal pod obě inkasované branky se Swansea. Slabší chvilku si může vybrat každý a mladý zadák, o kterého usiluje Chelsea i Manchester City,  se z  minulého duelu poučí. Proti Newcastlu je liverpoolský celek papírovým favoritem, přestože poslední výsledky v Goodison Parku jsou tristní (0-2-3). I přes všechny nepříjemnosti totiž zůstává domácí celek čtvrtým nejproduktivnějším týmem Premier League, kanonýr Lukaku se trefil v probíhající sezoně už patnáctkrát.

Přečtěte si také: Nahoru i dolů. Nejlepší a nejhorší momenty Johna Terryho v dresu Chelsea, tituly i zahýbání

Romelu Lukaku Everton

Watford – Chelsea:  2 (živě O2 Sport)

[blog_program_info id=“6179765″]

Chelsea neprohrála už sedmkrát v řadě, poslední výhra na půdě Arsenalu dodala týmu sebevědomí. Na půdě nováčka soutěže velí obhájci titulu povinnost zvítězit. Tentokrát by se mohl trefit i někdo jiný než Diego Costa, který má navíc zdravotní potíže. Po zranění je fit už Hazard, virózu překonal Pedro. Chelsea nezaváhá a získá plný počet bodů.

Foto: Reuters
Roman Kovařík Autor článku
Roman Kovařík
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru